Povećanje grudi aquafilling gelom

Šta je aquafilling gel

Aquafilling gel predstavlja novi način povećanja grudi. To je u stvari najnoviji proizvod u estetskoj hirurgiji koji se široko koristi, pa se pored povećanja grudi koristi i za podizanje i povećanje zadnjice, korigovanje nedostataka na telu, i popunjavanje nedostataka ili neravnina na licu.

Aquafilling gel se veoma blizak ljudskom telu, s obzirom na njegov sastav. Poznato je da se sastoji od 98% fiziološkog rastvora i 2% kopolamida. Sporo se razrađuje, što povećava njegovu dugotrajnost bilo da je korišćen za povećanje grudi ili u druge svrhe.

Ono što je tvrdnja lekara koji ga sve više koriste jeste da je njegovo korišćenje potpuno bezbedno ali i delotvorno, te se prilikom odabira metoda za povećanja grudi dame sve više odlučuju za ovaj metod. Informišite se više na https://www.vladimirstojiljkovic.com/sr/grudi.html

Pored tvrdnje lekara, aquafilling gel poseduje i određene sertfikate koji obezbeđuju njegovu bezbednost i sigurnost ali i kvalitet.

Njegov efekat

Kako smo naveli da ima sporiji proces razgradnje, efekat odnosno početni izgled kod povećanja grudi može trajati i od 5 do osam godina. Na  taj način ovakav metod povećanja grudi definitivno štedi vreme i novac, a ujedno daje visoko kvalitetne rezultate.

Još jedna veoma pozitivna strana kod povećanja grudi aquafilling gelom jeste što se nakon tretmana ožiljci gube, odnosno ne stvaraju, te je vraćanje aktivnostima veoma brz proces u odnosu na druge metode povećanja grudi. Isto tako, s obzirom da je trauma na grudi i celo telo znatno mala, postoperativni oporavak je kratak uz minimalne neprijatnosti.

Sve pozitivne strane aquafilling gela

Aquafilling gel takođe nudi prednost svojim sastavom odnosno prirodnošću, i samim tim daje efekat odnosno izgled prirodnih grudi bez obzira na njihovo povećanje. Isto tako prilikom njegovog korišćenja u druge svrhe, retko se može primetiti prisutnost urađenog tretmana, a sve to zbog njegovog sastava i prirodnog izgleda. Još jedna pozitivna strana njegovog sastava pored estetskog efekta jeste i njegova bezbednost. Naime, pošto se radi o prirodnim sastojcima koje ljudsko telo već u sebi sadrži, male su šanse da ga telo prepozna kao strano i reaguje na negativan način. U stvari, do sada nisu zabeležene negativne reakcije na njegovo ubrizgavanje bilo da je korišćen za povećanje grudi ili nedostatke na licu, što su najčešći estetski zahvati kod žena ili ostalim delovima tela. Aquafillig gel je jedan od retkih preparata koji je u velikom procentu kompatibilan sa ljudskim organizmom, a koristi se u estetskoj hirurgiji.

Izvođenje tretmana

Povećanje grudi korišćenjem aquafillig gela takođe se izvodi pod lokalnom anestezijom kako bi se prevenirao bol, iako stručnjaci smatraju da je on vrlo malog intenziteta. Nakon uboda neće se pojaviti zapaljenja niti infiltracije na mestu uboda. Ono što je takođe važno jeste da povećanje grudi ovim putem ne nosi posledice koje mogu biti kancerogenog tipa, te je i sa te strane potpuno bezbedan.

Pored svih prednosti koje aquafilling gel nudi, postoji i jedna mana ako se tako može nazvati. To je naravno njegova cena, koja samo malo odstupa od prosečnih cena ostalih metoda kada je povećanje grudi u pitanju. Njegova okvrina cena za povećanje grudi kreće se od 2200 do 4400eur, dok se korekcija može izvršiti i za oko 1800eur.

Ukoliko ste se već odlučili da povećate vaše grudi, ovo je siguran, bezbolan i potpuno bezbedan način, koji će sigurno zadovoljiti vaše želje ali i postarati se da se osećate odlično već nakon prvog dana posle tretmana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *