Sve što treba da znate o dubinskom pranju

Dubinsko pranje nameštaja, tepiha i automobila je izuzezno zahtevno.

A evo i zašto, krenimo od automobile.

Da li ste imali priliku da odvezete auto na dubinsko pranje?

Da li ste bili zadovoljni?

Uglavnom svi vlasnici automobila u nekom trenutku požele da unutršnjost svog četvorotočkaša osveže detaljnim pranjem. A zašto i ne bi kada se pranjem automobila bave brojni servisi za pranje u Srbiji. Ali pažljivo sa dubinskim pranjem, jer kao i kada je dubinsko pranje nameštaja i tepiha u pitanju, tako i dubinsko pranje enterijera automobila treba da se obavi perfektno, efikasno i profesionalno. A to će jedino profesionalci dobro uraditi.

Ali, obratite pažnju. Nemojte juriti najpovoljniju cenu, ali ni najbržu uslugu. Naime, važnije je da pronađete servis od poverenja i da bidete zadovoljni profesionalnom uslugom.

Ako pak niste sigurni u koji servis da odete, onda obiđite nekoliko servisa, raspitajte se kako se vrši dubinsko pranje, koje mašine se upotrebljavaju i koliko je vremena potrebno da bi se auto dobro očistio.

Posebno je važno da profesionalci obave posao na pravi način, jer nije nimalo lak posao ni dubinsko pranje nameštaja i tepiha, a kamoli dubinsko pranje enterijera automobila.

Dubinsko pranje nameštaja i tepiha

Nikada kod kuće nećete pravilno oribati nameštaj. Ne zato što vi to ne umete da uradite, nego zato što se nećistoća taložiu najdubljim slojevima nameštaja. A tu četka i jako hemijsko sredstvo n mogu mnogo pomoći. U tom slučaju, jedini spas je tepih servis. Bez profesionalaca nameštaj nikada neće biti potpuno čist, a to se posebno odnosi na sve one vlasnike stanova koji u domu imaju kućne ljubimce. Dlake se skupljaju na meblu i čak i ako redovno usisavate, ipak nećete uspeti svu prljavštinu da uklonite. Međutim, uz redovno dubinsko pranje nameštaja, vaše ugaone garniture mogu biti ponovo kao nove.

Isti slučaj je i sa tepisima. Podne prostirke moraju redovno da se održavaju, ali i da se pravilno čiste i peru makar dva puta godišnje u profesionalnom servisu. Posebn treba obratiti pažnju na tepihe maknih vlakana, jer ako ih budete ribali tvrdom četkom i grubo trljali po njima, onda tepih možete oštetiti. A sigirni smoda to ne želite. Zato se posavetujte sa stručnjacima kako najbolje da obavite ovaj zahtevan posao ili ga jednostavno prepustite njima.

Koliko traje sušenje nakon dubinskog pranja?

Danas moderni tepih servisi, ali i auto periinice garantuju vrhunsku uslugu, a pored pranja dobija se i sušenje, posebno ako je reč o dubinskom pranju nameštaja i tepiha, a pogotovu kada se automobili dubinski peru. Moderne mašine uklanjaju sve nečistoće i prljavštinu, a zahvaljujući posebnim paročistačima prodire se do najdubljih vlakana i uklanjaju se i najsitnije prljavštine.

Način pranja zavisi od vrste materijala, tkanine i prljavštine, stoga se prilagođava temperatura i mekoća vlakana na četkama kako bi se pravilno i efikasno materijal oprao. Kada odnesete nameštaj i tepihe na pranje, zaposleni u tepih servisu će vam jasno predočiti koliki vremena je potrebno da se oobavi pranje, a posebno će napomenuti sušenje, jer jedno bez drugog ne ide.

Za automobile situacija je nešto drugačija. Manje vremena je potrebno i za pranje i za sušenje, pa ako auto odvezete pre podne, onda već možete u kasnim večernjim satima da ga preuzmete.

Posted in Dom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *