Šarene patike – dobar izbor ili pogrešna odluka?

Patike birate uglavnom na osnovu kriterijum da ih možete kombinovati uz što više stvari, da vam budu praktične, da možete uvek i u gotovo svakoj situaciji da ih nosite.

Zato, verovatno, pre svega birate one svedenije patike, a tek onda se više oslobađate, pa izabirate patike koje ne možete baš u svakoj prilici da nosite, ali u koje se definitvno zaljubite na prvi pogled. Verovatno ste i pomislili na Nike patike različitih modela, s obzirom da su Nike patike poznate po tome što vole da eksperimentišu sa detaljima, bojama i oblicima i zbog toga ukoliko želite da izaberete nešto što je nesvakidašnje, onda treba da počnete pretragu od Nike patika.

Pojedine modele moguće je kombinovati lako

Nije važno da li su patike šarene, drečave, čudne, važna je osoba koja ih nosi. Ukoliko osoba koja nosi, nevažno je da li muške patike ili ženske patike, ima stila, ima odvažnosti, ima unutrašnjih kvaliteta, koje jako dobro iskazuje kroz svoj karakter i oblačenje, onda će ona sigurno uspeti i da preterano šarene patike uklopi u svoje odevno izdanje. Ipak i sa druge strane postoje modeli šarenih patika, koje je lako kombinovati. Na primer, kao što je već rečeno, vrlo je lako kombinovati šarene Nike patike.

Takođe, Adidas patike su izuzeno lake za kombinovanje i komponovanje sa ostalim odevnim predmetima. Šarene Adidas patike su u nekim slučajevima vrlo svedene i doprinose, osvežavaju vaš izgled.

Šarene patike pokazuju i vaš karakter

Ako ste osoba slobodnog duha, osoba koja ne preza od tuđih komentara, osoba koja želi da proba razne stilove u životu i načine života generalno, koja se ne plaši novih stvari, novih poznanstava, koja traga za uvek za nečim novim i zanimljivim, onda definitivno treba da kupite šarene patike. Odnosno, vi ih verovatno već i posedujete. Muške patike šarenih dezena izgledaju odlično na muškoj nozi, naravno izgledaju odlično na svim onim muškarcima koji se odluče da ih kupe i koji su potpuno sigurni u svoju odluku.

Ukoliko želite da ih kupite i smatrate da to definitivno ide uz vas, onda će te muške patike biti deo vaše ličnosti i ljudima neće biti čudno što ih vi nositi. U drugim slučajevima, ukoliko vi niste baš sigurni u to da li ih želite ili ih ne želite, onda će se vaše nesigurnosti vrlo lako primetiti i ljudi neće uspeti da vas povežu sa tim patikama. Sa druge strane ženama je znatno lakše, jer šarene patike mogu da kominuju kako god one žele i to neće delovati tako čudno.

Pogrešan izbor šarenih patika i nesrećno kombinovanje

Ako ste ove dve stvari spojili, onda znate da ste potpuno promašili. Ne izgledaju sve šarene patike tako dobro i nisu sve tako dobre. Morate da naučite da razlikujete kič od kvaliteta. Kada birate patike uvek treba da birate one poznatije brendove, koji nisu kopije. Poznati brendovi poput Nike patika ili Adidas patika imaju patike po vrlo pristupačnim cenama i ne morate da brinete da li ćete potrošiti bogatstvo na te patike. Bolje je da se opredelite za ove modele, nego da kupujete loše kopije, koje su malo snižene u odnosu na prave modele. Te boje koje imaju fake modeli su primetne i loše odrađene.

Pored toga što šarena patika može loše da izgleda, još jedna pogrešna stvar jeste – nesrećno kombinovanje. Kada neko nema stila, onda mu ni najskuplja patika ne može pomoći. Vodite računa kako šarene patike idu sa ostalim odevnim predmetima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *