Na internetu se pojavili novi mali SMS oglasi

Na informaciju o pojavi novog oglasnika verovatno ćete odreagovati odmahivanjem ruke i komentarom kako na internetu već postoji previše sajtova za postavljanje oglasa. Delimično ste u pravu. Istina je da na internetu već ima previše oglasnika, ali ovog puta želimo da vam predstavimo nešto malo drugačije!

Osoba pretražuje male oglase na telefonu
  1. Po čemu se SMS oglasi izdvajaju od ostalih oglasnika?

Kao što i sam naziv kaže, servis SMS oglasi vam omogućava da oglas postavite slanjem obične SMS poruke. Ovaj način postavljanja oglasa je veoma jednostavan i brz, što ga čini veoma praktičnim za osobe koje su u pokretu ili koje trenutno nemaju pristup internetu. Da, dobro ste pročitali, za postavljanje SMS oglasa vam nije potreban internet! Ono po čemu se servis SMS oglasi još izdvaja od ostalih oglasnika je taj što ovde nije potrebna registracija. Nema bespotrebnog gubljenja vremena na ukucavanje raznih podataka, verifikaciju mejl adrese i slično. Nije vam potreban čak ni pametni telefon što je posebno dobro ako je korisnik starija osoba koja koristi običan telefon samo za pozive i slanje poruka. Jednostavno je: pošaljete SMS poruku sa tekstom oglasa i tekst oglasa se pojavi na sajtu smsoglasi.rs. Prosto ko pasulj, zar ne?

  1. Kako se postavljaju mali SMS oglasi?

Kao što smo već objasnili, servis funkcioniše tako što pošaljete SMS poruku i tekst vašeg oglasa se pojavi na sajtu. Poruku sa tekstom vašeg oglasa treba da pošaljete na broj 5666, a ispred samog teksta potrebno je staviti ključnu reč OGL kako bi oglas bio preusmeren tamo gde treba. Operateri servisa smsoglasi.rs će potom razvrstati vaš oglas u odgovarajuću kategoriju. Naravno, poželjno je da na kraju oglasa napišete i vaše mesto, kako bi operateri mogli da razvrstaju oglas i po gradovima. Na ovaj način pretraga vašeg oglasa će biti jednostavnija i brže ćete prodati robu, izdati nekretninu, pružiti uslugu, šta god da je predmet malog oglasa koji ste postavili.

  1. Naglasi i obriši oglas SMS porukom

Kao što se postavljaju slanjem SMS poruke, oglasi isto tako mogu da se naglase da budu vidljiviji ili da se jednostavno obrišu. Razlika je samo u ključnim rečima koje stavljate. Na primer, ako želite da vaš oglas bude boldovan, naglašen, onda ćete poslati poruku sadržaja OGL NAGLASI i dodaćete ID oglasa koji želite da naglasite. ID je redni broj koji se vašem oglasu dodeljuje automatski prilikom postavljanja oglasa na sajt. Dakle, ukoliko je redni broj vašeg oglasa 12345, treba da pošaljete poruku sledeće sadržine: OGL NAGLASI 12345. Na taj način vaš oglas će se biti istaknut i izdvajaće se od ostalih oglasa.

Ne pokušavajte da istom porukom postavite i naglasite oglas, na primer: „OGL NAGLASI Prodajem stan.“ Takav oglas neće biti naglašen, samo će biti postavljan sa reči „naglasi“, kao što stoji u navedenom primeru.

Kada je reč o brisanju oglasa, stvar je slična kao kada želite da naglasite oglas. Da bi se oglas obrisao, morate da mu zadate komandu u vidu ključne reči OBRISI. Dakle, za brisanje oglasa sa rednim brojem 12345 potrebno je da pošaljete poruku sledeće sadržine: OGL OBRISI 12345. Veoma jednostavno, zar ne?

  1. Koja je cena postavljanja, naglašavanja i brisanja oglasa?

Servis smsoglasi.rs nije besplatan, ali je veoma povoljan i izaći će vas manje nego šolja kafe u kafiću. Cena postavljanja oglasa razlikuje se od toga koji je vaš mobilni operater, pa tako, ukoliko koristite usluge MTS-a, cena postavljanja malog oglasa izaći će vas 63,60 dinara. Ukoliko je vaš mobilni operater Yettel, cena postavljanja malog oglasa je 63,99 dinara, dok ćete ovu uslugu u A1 mreži platiti 63,48 dinara. Ista cena je i ako želite da naglasite, odnosno da obrišete mali oglas.

Važno je napomenuti da se usluga na servisu smsoglasi.rs naplaćuje jednokratno i neće vam mesečno skidati navedene iznose. Dakle, servis ne funkcioniše po sistemu pretplate, nego se naplaćuje kada pošaljete poruku: pošaljete oglas – skine vam se pomenuti iznos, naglasite oglas – skine se pomenuti iznos, obrišete oglas – skine se pomenuti iznos.

Srećno oglašavanje!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *