Liposukcija: šta kažu iskustva pacijenata?

Kada donosimo važne odluke u našim životima, vrlo je važno da se konsultujemo sa onima koji su prošli kroz slične situacije. Tako je gotovo sa svim situacijama u životu. Kada su u pitanju zahvati u vezi sa estetskom hirurgijom, onda nam je i te kako važno tuđe mišljenje. I to ne naravno mišljenje samo jedne osobe, nego više njih. Što više mišljenja i komentara, ali saveta i kritika čuli, to će nam biti lakše da donesemo odluku, još pogotovu ukoliko smo u dilemi. Pitali smo zadovoljnu pacijentkinju specijalne bolnice za rekonstruktivnu hirurgiju Diona o njenim iskustvima.

Odlučuju se oni koji vežbom ne uspevaju da skinu kilograme

Mnogo je slučajeva koji se odučuju na liposukciju zato što na drugi način ne mogu da skinu kilograme. Uvek postoji način da svoje telo dovedete u ono stanje u koje želite. Jedan od tih načina jeste i liposukcija. Postoje one osobe kojima je zabranjena bilo kakva vrsta fizičke aktivnosti i koji jednostavno samo dijetama i ostalim rigoroznim načinima ishrane ne mogu da skinu kilograme. Tako da je liposukcija odlična opcija za ove osobe. Njena iskustva govore da je ovo jedan od najboljih poteza, koji je u uradila u svom životu. Liposukcija joj je zaista pomogla da se bolje oseća, ali i bila njen jedini put do željenog izgleda.

Mora da se promeni način života

Iskustva takođe govore da mora da se promeni način života nakon liposukcije. Oni koji nisu promenili način života, već nakon godinu dana gotovo da su vratili sve one kilograme i masne naslage koje su liposukcijom izgubili. To znači da nakon liposukcije morate na neki način da promenite ritam života. Fizička aktivnost i promena načina ishrane su uvek dobro došli.

Joging

Za sportske aktivnosti je dovoljno da imate patike za trčanje i volju, a što se tiče ishrane samo izbegavenje pojedinih namernica. Oni kojima nisu dozvoljene fizičke aktivnosti, oni treba da se konsultuju sa hirurzima šta je najbolje da rade, kako im se ne bi vratile masne nasle. U suštini važno je da znate da se vaš proces mršavljenja i oblikovanja tela ne završava samo na liposukciji.

Nositi steznik nije baš prijatno

Nakon liposukcije morate da nosite steznik ili bermude, kako bi efekat liposukcije bio što bolji. Međutim, oni koji su nakon liposukcije nosili steznike ili bermude, kažu da im nije bilo baš najprijatnije, jer je prilično vruće kada ih nosite. Međutim, treba imati u vidu da se ovi steznici nose samo jedno vreme, a takođe je važno da znate da vam oni veoma znače, pa bi bilo dobro da izdržite tih nekoliko dana. Ono što je dobro jeste da se ti steznici ne vide ispod vaše garderobe.

Pacijenti su nakon liposukcije srećni

Većina pacijenata nakon liposukcije bila je prezadovoljna. Svi su naglašavali da su veoma srećni i da je to ono što su želeli. Liposukcija je zapravo promena preko noći i normalno je da kada se u roku od dva dana pogledate opet u ogledalo i vidite i te kakvu promenu, budete srećni. Na kraju krajeva svi mi težimo tom nekom dobrom osećaju u sebi. Taj osećaj u ovom slučaju se postiže kada se pogledamo u ogledalo i vidimo ono o čemu smo verovatno godinama maštali. Naše telo se promenilo i sada je na nama samo da uživamo, ali i samo malo da povedemo računa da ostane tako savršeno. Nije lako boriti se protiv celuluta i viška kilograma. Zato jednostavna rešenja su uvek i najbolja rešenja što je u ovom slučaju liposukcija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *