U jednom koraku do luksuznijeg i lepšeg doma

Ukoliko kažete da nemate želju da vaš dom izgleda lepše i luksuznije, onda verovatno malo prikrivate istinu u svojoj glavi, misleći da je za luksuz o kojem sanjate potrebno izdvojiti mnogo sredstava koja nemate ili ne želite da uložite u sve to. Međutim, kao i uvek kada je uređenje doma u pitanju, poenta nije u skupim komadima nameštaja, u preskupoj stolariji i parketima, već da sve  bude kvalitetno, ali i sa ukusom odabrano.

Uz sve to, veoma su bitni detalji koje unosite u svoj dom, kojima oplemenjujete prostor, jer će upravo oni učiniti da vaša kuća ili stan odišu onako kako vama odgovara i kako vi to zamišljate. Detalji će veoma brzo učiniti da vaš dom izgleda umetnički, jednostavno, ali i luksuzno. Zapravo, nije vam potrebno više detalja za luksuzan izgled, već vam je potrebno samo jedno rešenje za ovaj cilj, a to je led rasveta. Koje sve vrste led rasveta postoje pogledajte na sajtu Mobiliart.

Led rasveta

Savršeno rešenje za luksuzniji izgled vašeg doma jeste osvetljenje, koje ćete planski postaviti na određena mesta kako bi dobili željeni efekat. Naravno, led rasveta jeste nešto skuplja od obične rasvete koja se postavlja u svakom domu, svakom prostoru, ali njene prednosti su zato veoma velike, od načina  na koji emituju svetlost, pa do toga gde sve mogu da se postave. Time ne pružaju samo osvetljenje, već i savršenu dekoraciju u kojoj i jeste tajna tog luksuznog izgleda.

Zidna led rasveta

Umesto uobičajenih sijalica koje se nalaze negde na sredini ili obodu plafona, led rasvetu možete postaviti duž ćoškova, duž zidova, apsolutno gde vi to poželite. Pri tome, pametno je odabrati nešto manju led rasvetu, ali sa više detalja, koji će upravo učiniti da vaš dom izgleda mnogo skuplje i luksuznije, poput nekih domova koje možemo inače viđati samo u stranim serijama i filmovima. Pored ovakve zidne rasvete, njeno postavljanje na drugim mestima čine da svaki dom ima još luksuzniji izgled.

Gde još postaviti led rasvetu?

Da, samo zid nije dovoljan da biste postigli sav taj luksuz koji želite. Sa led rasvetom možete zapravo da postignete još mnogo više. Postavljanjem na stepeništu, posebno ukoliko imate neko unutrašnje stepeniše, stvoriće jedan sasvim drugačiji nivo luksuznog izgleda vašeg doma, a tako će biti i ukoliko postavite led rasvetu oko svog televizora, komoda koje su više dekorativne, kao i police na zidu, iza slika i ugaonih garnitura, oko šanka u kuhinji… Naravno, kada se sve pogleda, potrebno je samo da imate ideju i da budete sigurni da je to baš ono što vi želite od enterijera svog doma, a ova vrsta rasvete vam pruža neograničen broj mogućnosti prilikom svog postavljanja.

Klasična rasveta, ona na koju smo većinom svi navikli, ne pruža mogućnosti koje želite. Ona je tu najpre da osvetli prostor i tu se, manje više, završava njen zadatak. Uz sve to, ona ni nema širok spektar boja, tu su klasično žuto ili belo svetlo. Led rasveta obiluje odabirom boja, načina na koji se one kombinuju, detalja koji pružaju različite efekte, a sve to i čini da uspete enterijer svog doma da učinite dosta luksuznijim i lepšim nego što trenutno jeste.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *