Savršena žurka, kad ako ne za rođendan

Proslava rođendana predstavlja poseban događaj, iako to često zaboravimo. Kako ljudi odrastaju i stare, zanemaruju svoje rođendane, a kada ipak odluče da naprave rođendansku žurku, shvate da je to odlična prilika da se okupi društvo i dobro provede sa porodicom i prijateljima. Svi pamte neku od sjajnih žurki koja je bila proslava nečijeg rođendana, sećaju se dobre muzike, hrane, društva. Planiranje rođendanske žurke može da bude jednostavno i brzo ako rešite da proslavu organizujete kod kuće sa manjim brojem ljudi. Ako ipak želite pravu feštu, trebalo bi da isplanirate nekoliko bitnih stvari. 

Kafić, igraonica, escape room

Odluka o mestu proslave može značajno da utiče na atmosferu. Za proslavu dečijih rođendana sve su popularnije različite vrste igraonica, escape room-ova i sličnih prostorija. Tu je izbor veoma veliki, samo treba izabrati ono što odgovara uzrastu i interesovanju deteta. Mnoge igraonice imaju i kafić u kome roditelji mogu da sačekaju dete pa i da sami uživaju u druženju uz hranu i piće. 

Zabava nije rezervisana samo za decu, i odrasli mogu da proslave uz zabavne aktivnosti. Za radoznale i one koji vole zagonetke, postoje i mnogi escape room-ovi u kojima će odrasli uživati rešavajući misterije. 

Kada odrasli žele da proslave rođendan u opuštenijoj atmosferi, kafić takođe može da bude dobar izbor. Mnogi kafići iznajmljuju se baš u te svrhe. Zavisno od broja gostiju, birate i veličinu prostora, piće je obično ono koje se već služi u kafiću, a hranu možete da naručite posebno. Sa osobljem kafića možete da se dogovorite da imate i muziku po želji, bilo da dovodite muzičare ili sami puštate omiljene pesme. 

Proslava rođendana u restoranu uz hranu i muziku

Ukoliko želite originalnu i besprekornu organizaciju, proslava rođendana u restoranu je pravi izbor za vas. To je jedan od luksuznijih načina da obeležite vaš dan. 

Restorani često nude vrhunsku uslugu i profesionalno osoblje koje će se pobrinuti da sve protekne glatko. Ne morate brinuti o pripremi hrane, posluživanju ili čišćenju, to će svakako obaviti neko za vas, na vama je da se prepustite dočeku gostiju, poklonima i zdravicama.

Izbor hrane veoma je važan za ovakvu vrstu proslave. Restorani  mogu da ponude veliki izbor specijaliteta i da zadovolje svačiji ukus. Možete unapred da dogovorite meni, a možete i da izbor hrane prepustite osoblju restorana ili gostima. 

Većina restorana već ima prelep ambijent, a vi ćete birati enterijer koji odgovara vašem stilu i ukusu. 

Većina njih takođe ima i dobar muzički program, za koji su zaduženi profesionalni izvođači. To će dodatno oživeti atmosferu i učiniti žurku još boljom. 

Odmorite se i proslavite 

U posledenje vreme sve su popularnije proslave rođendana koje se odvijaju u drugačijim prostorima. Velike bašte i terase u prolećnim ili letnjim mesecima odličan su izbor za opuštene proslave poput piknika. Sve su popularnije velike kuće van grada u kojima se rođendani slave ceo vikend. Ove kuće imaju lepa dvorišta, često je u njima i bazen, a pošto su van grada, možete da uživate u odabranom društvu bez ikakvog ometanja. Tako dobijate i slavlje i odmor od gradske gužve u isto vreme. Za avanturiste, proslava rođendana može da se organizuje i uz neku sportsku aktivnost kao što je planinarenje, fudbal ili basket. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *