Obradujte mališane najboljom proslavom rođendana

Proslava dečijih rođendana je jedan od najvažnijih datuma u godini kako za mališane, tako i za njihove roditelje. Kao što verovatno znate, deci je veoma važno da taj dan provedu na način koji njih čini srećnim. Najveći broj mališana želi da svoj rođendan proslavi sa svojim drugarima. Dodatno, roditelji često vole da tog dana pozovu i svoje prijatelje, ili barem roditelje mališana. Kako je uglavnom ovo veliko društvo, postavlja se pitanje gde i kako organizovati rođendansko slavlje tako da svi uživaju.

Nezaboravna proslava dečijih rođendana za male kreativce

Najveći broj roditelja odlučuje se za proslavu rođendana u igraonicama. Naime, savremene  igraonice za decu poseduju prostor namenjen deci, ali i prostor gde roditelji mogu uživati, pojesti i popiti nešto. U zavisnosti od broja gostiju možete odabrati i igraonice odgovarajuće veličine. Ono što je najvažnije jeste da klincima obezbedite dovoljno slobodnog prostora i rikvizita za igru.

Međutim, ukoliko vam je dosadila klasična proslava decijih rodjendana Beograd ima mnogo toga da vam ponudi. Možete osmisliti sami, ili angažovati animatora koji će organizovati različite radionice. Štaviše, pojedine radionice mogu uključiti i roditelje, tako da će ovakva proslava sigurno ostati dugo u sećanju svim gostima. Na primer, u zavisnosti od godišnjeg doba, možete odabrati različitu tematiku poput takmičenja za najlepši prolećni buket, gde će roditelji i deca osmišljavati i praviti zajedno bukete. Ili pravljenje najukusnije zimnice, itd. Pored toga, možete i napraviti knjigu želja gde će gosti moći da upišu želje za slavljenika, itd.

Proslava dečijih rođendana u avanturističkom duhu

Ukoliko biste želeli da organizujete proslavu rođendana u prirodi, morate da budete svesni da će vam za to trebati dodatna organizacija. Naime, mnoge igraonice u sklopu svoje ponude nude i usluge hrane i pića. Na vama je samo da odaberete meni i prijavite broj gostiju. Sva hrana i piće će biti spremni, a ni prljavo posuđe neće biti vaša briga. Sa druge strane, ukoliko planirate proslavu u prirodi, imaćete obavezu da organizujete sami hranu i piće. Međutim, ukoliko želite da vaša deca provedu dan napolju, boravak u prirodi će biti pun pogodak. Još ako osmislite kako da ispunite dan različitim aktivnostima, deca će zaista uživati. Za početak možete mališane upoznati sa živim svetom koji ih okružuje. Ispričajte im zanimljivosti o drveću i cveću koje se nalazi na području gde slavite rođendan, a možete napraviti i mini herbarijum gde će svako imati zadatak da pronađe određenu biljku i tako doprinese vašoj maloj kolekciji. Ili možete organizovati poteru za blagom u kojoj mogu čak i odrasli učestvovati.

Bez obzira na sve prednosti boravka u prirodi treba imati na umu vremenske uslove. Nekad se može desiti da iznenada padne kiša i zato ne bi bilo loše da imate rezervnu opciju u slučaju ovakvih nepredviđenih situacija.

Ovekovečite proslavu na zanimljiv način

I za kraj, bez obzira na veselu atmosferu na proslavi, nemojte zaboraviti da fotografišete. Jer, sećanja često izblede, a fotografije su tu da vas podsete na sve trenutke koje ste zabeležili kamerom. Ali, ukoliko niste ljubitelj stereotipnih fotografija, angažujte profesionalnog fotografa koji će umeti da „uhvati“ spontane, ali zanimljive trenutke tokom proslave. Pored toga, možete nabaviti zanimljive rikvizite koji će fotografisanje učiniti još zanimljivijim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *