Nekoliko ideja kako da provedete savršeno veče sa voljenom osobom

filmsko vece

Dok se svakodnevna rutina može činiti izazovnom, večeri posvećene isključivo vama dvoma mogu osvežiti vezu i zato je uživanje u zajedničkom vremenu sa voljenom osobom jako važno za jačanje veze i stvaranje novih lepih trenutaka. 

Ponekad, neplanirani trenuci postanu najdragoceniji. Otkrijte nova mesta, šetajte novim ulicama, ili jednostavno uživajte u društvu jedno drugog kod kuće. Bez obzira na izbor, ključ je u pažljivom posvećivanju jedno drugome, stvaranju uspomena i čuvanju ljubavi koja vas povezuje.

Zato ćemo vam u ovom tekstu dati nekoliko predloga kako možete da isplanirate savršeno veče sa svojom voljenom osobom. 

Lasta gradski splav – veče za pamćenje

Lasta gradski splav je i dalje među najpopularnijim splavovima za žurke, a tu je sa razlogom! Jedna od boljih ideja za provođenje slobodnog dana sa voljenom osobom može upravo biti i odlazak na energičnu žurku koja vam može potpuno podići energiju. 

Ako ste među onim ljudima koje ispunjava i koji se osećaju bolje nakon provedene noći na dobroj žurci, preporučujemo neke od najpoznatijih Beogradskih splavova koji vas u tom poduhvatu neće izneveriti.

Lasta gradski splav, smešten na obali Save, je odlično mesto za doživljaj beogradskog noćnog života. Sa bogatim repertoarom disko, funk i pop muzike, Lasta gradski splav pruža savršen provod uz prisustvo prepoznatljive beogradske klaberske ekipe i čestih susreta sa poznatim ličnostima.

Đorđe Gec, čuveni arhitekta koji stoji iza autentičnih enterijera ostalih klubova koji dele mesto najposećenijih prethodne godine, doprineo je ovoj odličnoj atmosferi na Lasta gradskom splavu. 

Ako se odlučite da provedete veče na odličnoj žurci ili proslavi na ovom mestu, definitivno možete očekivati profesionalno odrađen ambijent sa odličnim ozvučenjem i osvetljenjem koji doprinose celokupnom električnom osećaju žurke. 

Romantični ručak

Pored ideje da provedete slobodan dan sa voljenom osobom na žurci, postoje i malo romantičnije varijante.

Beograd je odličan grad kad su u pitanju pritupačnost i broj dobrih mesta za izlazak. Ukoliko želite da vaše vreme prođe uz romantičan ručak, možete se prošetati Skadarlijom koja je poznata po tome što u njoj možete naći veliki broj prelepih restorana i kafića.

Ako se popnete uzbrdo, uz Knez Mihailovu, možete naleteti na skriveno blago Beograda poput ušuškanih kafića koji svake nedelje prave karaoke večeri, ili slatkih barova koji organizuju kvizove za vaše omiljene serije i filmove.

Uvek je na raspolaganju i Cetinjska, u kojoj možete, posle dobre hrane u gradu,  čuti i  nesvakidašnji muzički repertoar koji vuče na subkulturu grada, sa zanimljivim konceptima lokala.

Šetnja uz kreativni hobi

Kada je toplo vreme, već od početka proleća, možete zateći mlade parove na Kalemegdanu ili Tašmajdanu koji na lep i jednostavan način provode vreme zajedno.

Neke popularnije ideje kojih se mladi sve više dotiču jesu bavljenje kreativnim hobijima napolju!

Da li volite da slikate i crtate? Verovatno, ako volite, želite da sa nekim podelite taj divan proces. U tom slučaju je divna ideja da dan provedete u parku sa voljenom osobom, platnom i četkicama i napravite malo takmičenje u slikanju.

Ako ste ipak više sportski tip, Tašmajdan je odlično mesto za zajedničko vežbanje, brzu šetnju ili zajedničko trčanje, ukoliko niste ljubitelji teretane. Parkovi su super mesto za obnavljanje zdravih navika uz zabavne igre poput odbojke, badmintona, ili malog fudbala. 

Pozorišta i bioskopi

Provođenje kvalitetnog vremena sa voljenom osobom je izuzetno važno, baš zato što se zajedno razvijate i sazrevate.

U tom procesu je takođe jako bitno i kulturno obrazovanje, čega Beograd ne manjka. Na svakom ćošku možete očekivati bioskop koji pušta najnovije filmove, ili pozorište sa divnim predstavama.

Narodno pozorište i Atelje su najposećenija pozorišta u Beogradu, te vam preporučujemo da odmah rezervišete karte za predstojeće predstave na njihovom sajtu, s obzirom na to da se uvek prebrzo rasprodaju.

Gledanje romantičnih serija i filmova

Ponekad je ostajanje kod kuće uz kvalitetno provedeno vreme sve što vam treba. Kad je napolju hladno i nepogodno za izlazak, uvek se možete osloniti na staru dobru večeru uz film kod kuće.

Sa svojom voljenom osobom možete spremiti ukusnu večeru koja će vam prijati, i na nekoliko klikova uploviti u magični svet romantičnih filmova. 

Pogotovo ako ste fanovi animiranih filmova, u poslednjih nekoliko godina je izašao ogroman broj divnih romantičnih filmova poput: Your Name, Garden of Words, Into the Forest of Fireflies, Silent Voice, Five Centimeters Per Second, Stranger on the Shore, Suzume, Weathering With You, i mnogih drugih. 

Ovakav tip animiranih filmova vas vraća u nostalgičan period prvih ljubavi ali takođe pokazuje i to koliko je lepo voleti sada u ovom trenutku. Neki od spomenutih filmova su tužniji od drugih, ali to ćete već saznati sami, dok su drugi pravo zasićenje slatkih i šećerastih emocija

Već ste upoznati sa glavnim romantičnim filmovima poput The Notebook i rom-comova sa poznatim glumcima, tako da je možda vreme da počnete da istražujete nešto novo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *