Evo kako treba da izgleda posteljina za bebe: simboli koji donose sreću

Naša beba je naša najveća radost. Ona je simbol naše sreće i ljubavi. Ona nas uči da volimo, da drugačije gledamo na svet i da budemo srećni. Beba oseća našu ljubav i posvećenost na svakom koraku. Ukoliko ste jedan od onih roditelja koji i te kako vodi računa o tome čime je okružen, tačnije kakvim simbolima je okružen i kakve reči izgovara, onda je ovo tekst za vas.

U nastavku vam predlažemo kako bi trebalo da izgleda posteljina za bebe, tačnije koji bi simboli trebalo da se nađu na njoj, a da ujedno budu prilagođeni i vašoj bebi.

SIMBOL SLONA

Već vam vidimo osmeh na licu kada pomislite na posteljine za vašu bebu sa simbolima malih slonova. Preslatko, zar ne? Slonovi su simbol mnogih lepih stvari i veruje se da prizivaju sreću. Slonovi su čak i simbol majčinstva, pa će se verovatno mama dopasti da posteljina njihovih beba izgleda upravo ovako. Svakako nije na odmet da kupite i neku igračkicu za vašu bebu u obliku slona, zato što ćete i na taj način privući sreću.

SIMBOL KORNJAČE

Posteljine za bebe sa životinjicama su takođe ono što svaka majka želi svojoj bebi. To je ono što će beba naučiti, što će joj biti interesatno. Bebe vole boje, one uče svet gledajući i opažajući sve oko sebe. Što im više ponudte, to će više naučiti. Simbol kornjače na vašoj posteljini za bebu je amajlija, koja doprinosi jednom blagostanju i sreći. Verujemo da ima pregršt posteljina za bebe upravo sa ovim simbolom. I verujemo da je simbol kornjače na posteljini toliko sladak i da bi se vašoj bebi podjednako svideo.

SIMBOL POTKOVICE

Naravno, jedan od najjačih simbola kojima se privlači sreća jeste simbol potkovice. Iako ga često stariji više koriste, nije na odmet ušuškati neki od ovih simbola i pored vaše bebe. Naime, u pitanju je najstariji simbol sreće. Veruje da se potkovica ne samo da privlači sreću, već na neki način odbija sve ono negativno. Verujemo da se na nekim posteljinama za bebe mogu naći upravo i ovi simboli i to naravno u stilu koji odgovara bebama i deci.

CRVENA BOJA

Sreća bez crvene boje nije kompletna. Crvena sluti na radost, slavlja, bitne datume.. Crvena je najlepša boja ljubavi. Crvena privlači dobro. Tako da, ukoliko ne želite da baš cela posteljina bude crvene boje, onda možete da izaberete onu posteljinu sa bar nekim crvenim detaljem. Svakako na krevetac možete dodati još neki crveni detalj.

SIMBOL PRASETA

Deca obožavaju crtani Pepa Prase, a simbol praseta je zaista moćan, tako da verujemo da ćete posteljinu sa ovim simbolom lako pronaći. Prase, tačnije svinja kao simbol privlači dosta sreće i to one ogromne, iznenadne sreće. A upravo je to ona sreća koja nas je pogodila onog trenutka kada smo dobili bebu. Ti trenuci početni sa bebom, koliko god da su naporni, toliko su i lepi i toliko ćemo ih dugo pamtiti, čak i kada bebe odrastu. Tako da, treba im ugoditi na sve moguće načine, pa makar i na ove, iako bebe još uvek ne znaju šta to znači.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *