Upustite se u Novogodišnje putovanje koje ste čekali cele godine

Želite da provedete Novu Godinu iz snova, izvan granica naše zemlje? Imamo idealno rešenje za vas, a to je putovanje u jedan od najpopularnijih gradova u okruženju kao što su Beč, Pariz ili večni bezvremenski grad Rim.  Bez obzira za koju se destinaciju odlučili i koliko dana imate na raspolaganju, možete organizovati sjajno putovanje koje ćete pamtiti celoga života.

Ukoliko raspolažete samo vikendom, a želite da optutujete, pravo rešenje za vas jeste avionski prevoz. Avionski prevoz učiniće da vaš put bude brz, jednostavan i siguran, a da svaki trenutak maksimalno iskoristite u Rimu, a ne u iscrpnom celodnevnom putovanju.  Svakako je nabolje ukoliko ste avio karte obezbedili na vreme jer u tom slučaju ih možete kupiti po dosta povoljnijim cenama. Ali čak i ako ste zakasnili, Air Serbia svake godine prodaje karte da pojedine destinacije po promotivnim cenama. Avio karte za sve destinacije možete pronaći ovde.

Brzo i sigurno avionom do željene destiancije

Bilo da putujete u Pariz, Beč ili  Rim najbrži način da stignete jeste kupovina avio karte. Svaki drugi vid prevoza zahtevaće mnogostruko više sati putovanja, uz iscrpljenost i umor. A već ako raspolažete periodom od petka popodne do nedelje uveče, povratne avio karte. Na primer, let Beograd Rim traje oko 1 sat i 30 minuta, što je neuporedivo kraće u poređenju sa bilo kojim drugim načinom prevoza – automobilom, vozom, autobusom ili kombi vozilima. Tako, ako imate let u petak uveče, isto veče naći ćete se u Rimu. Imate dovoljno vremena za spavanje, a subotu i nedelju za obilaske, bez umora i iscrpljenosti.

Cena za kartu za jednu osobu u jednom pravcu je između 80 i 150 evra, u zavisnosti od avio prevoznika i nivoa usluga. U okviru luksuzne, biznis klase, cene avionske karte kreću se od 200 evra, pa naviše u jednom pravcu za jednu osobu. Posebni popusti odobravaju se za kupovinu više karata, zatim za povratne ture, rane rezervacije i izbor manje frekventnih termina tokom dana. Možete odabrati i neku od Low cost kompanija, koje će ponuditi znatno niže cene avio karte Beograd Rim, ali uz manji paket usluga. One targetiraju veliki broj putnika i teže ostvarivanju nižih troškova uz istovremeni veliki obim prodaje, što ostavlja prostor za niže cene avionskih karti. 

Novogodišnja vikend poseta Rimu

Ukoliko putujete na vikend u Rim, ne brinite, dovoljno vremena imate da obiđete kultne znamenitosti istorije, kulture, umetnosti i mode, čak i da osetite čari noćnog provoda. Ono što je obično prioritet posete jeste Bazilika Svete Marije, u kojoj se kombinuju istorija, kultura i religija. Tu je i crkva Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuveno Mikelanđelovo delo – Mojsije. Iz starih vremena, još uvek se oseća dominacija antičkog, Rimskog foruma, uz neprevaziđeni Koloseum. On predstavlja svetski poznat amfiteatar. Pored toga, tu je i Trg Venecija, sa čuvenim zdanjem Vitoriano. Nezaobilazna su i Kapitolski trg i brda, kao i Trajanov stub. 

Ukoliko ste miljenik dobrog šopinga i visoke mode, tu je čuvena ulica Via del Korso. Živa dnevna, i posebno noćna atmosfera dočekaće vas na Španskom trgu, u okviru kog se uvek organizuju zanimljivi društveni sadržaji. Sve ovo moguće je obići za vikend, ukoliko na vreme obezbedite karte za fakultativne izlete i napravite plan za kratak, a idealan odmor i upoznavanje večnog Rima. 

Rim je grad koji nesebično deli sjajne atraktivnosti svojim posetiocima. Uz avio karte Beograd Rim, ostvarenje vaših snova ovim putovanjem biće još brže i jednostavnije. Odaberite svetski poznate znamenitosti koje želite da posetite i obiđete, i prepustite se uživanju. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *