Upoznajte Amsterdam i uživajte u njegovim lepotama tokom jesenjih meseci

Za razliku od putovanja tokom letnjih meseci koje karakterišu velike gužve i veoma visoke temperature, putovanja tokom septembra, oktobra, novembra i decembra su potpuno drugačija.

Tokom jesenjih putovanja možete uživati u prelepim nijansama zelene, crvene i žute boje i upoznati neki od evropskih gradova na potpuno drugačiji način. Evropska predstonica iz koje ćete zasigurno poneti jedno nesvakidašnje i upečatljivo iskutvo jeste Amsterdam. 

Upoznajte Amsterdam – jedan od najlepših gradova Evrope

Najbolji način da upoznate holandiju jeste da posetite njen glavni grad, Amsterdam. Amsterdam kroz svoju karakterističnu arhitekturu, mostove i kanale ostavlja svoje posetioce bez daha, a kako biste i vi uživali u čarima grada koji nosi titulu najslobodnijeg grada na svetu potrebnan vam je samo pasoš, nešto novca i jeftine avio karte za Amsterdam i upoznavanje Amsterdama može da počne.

Kompanija Air Serbia u svojoj jesenjoj ponudi nudi jeftine avio karte za Amterdam koje će vam omogućiti da uživate u čarima grada koji obiluje istorijskim i kulturnim znamenitostima i koji na prvi pogled deluje kao da je ostao u sedamnaestom veku, koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. 

Kako da kupite jeftine avio karte za Amsterdam?

Kako biste kupili jeftine avio karte za Amsterdam poželjno je da planirate vaše putovanje nekoliko nedelja unapred. Ukoliko rezervišete let između pet i osam nedelja pre datuma poletanja, velika verovatnoća je da ćete kupiti jeftine avio karte za Amstredam. Razlog zbog koga su karte povoljnije ako planirate vaše putovanje unapred jeste taj da cena karte zavisi od broja slobodnih mesta koja su preostala da letu. Što je datum poletanja bliži broj slobodnih mesta je manji a cena karte je veća. Zbog toga, isplanirajte vaše putovanje unapred i obezbedićete za sebe jeftine avio karte za Amsterdam.

Sledeci način kako da kupite jeftine avio karte za Amsterdam jeste da birate letove u ranim jutarnjim časovima ili kasnim večernjim časovima. Letovi u ovim terminima su i nekoliko puta jeftiniji u poređenju sa popodnevnim letovima. Pored toga, avio kompanije imaju i specijalne ponude tokom kojih možete pronaći jeftine karte za Amsterdam, a ukoliko ste fleksibilni i imate mogućnost da krenete na put u roku od nekoliko dana, šansa da obezbedite jeftine avio karte za Amsterdam je veoma velika. 

Pratite društvene mreže i newsletter-e i obezbedite za sebe kartu za jesenje putovanje u Amsterdam

Avio kompanije kao što je Air Serbia pruža svojim putnicima mogućnost uslugu prijavljivanja na newsletter. Uz pomoć newsletter-a putnici, koji su se prijavili za njegovo dobijanje,  na svoju imejl adresu dobijaju obaveštenja o specijalnim ponudama i pogodnostima koje nudi Air Serbia. Na ovaj način, putnicima se štedi vreme potrebno za potragu avionske karte jer sve aktuelne informacije dobijaju i na njima je samo da izaberu željenu destinaciju. Među ponudama koje ima Air Serbija možete pronaći jeftine avionske karte za jesenje putovanje u Amsterdam.

Ukoliko ste korisnik društvenih mreža Instagram, Facebook ili Twitter i ukoliko pratite profile avio kompanija bićete u toku sa svakodnevnim ponudama i pogodnostima koje one nude. Avio kompanije često imaju specijalne ponude kada je reč o evropskim gradovima, među kojima je svakako i Amsterdam.  

Upoznaje Amsterdam i uživajte u svim lepotama ovoga grada!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *