Svet bajkovitih boja: Mobiliart LED rasveta

Kada ne tražite svetlo na kraju tunela, već potpuno osvetljenje svog puta, onda možete posetiti samo jedno mesto kako biste svoje želje i ostvarili. Rasveta, osvetljenje bilo kog tipa, otprilike sve što biste mogli da zamislite u jednom enterijeru ili eksterijeru, nalazi se na domak ruke, nekada je to samo i klik, ali zaista. Mobiliart LED rasveta pruža sve što je potrebnom jednom domu ili poslovnom prostoru. 

Danas se od rasvete zahteva mnogo. Ne radi se više samo i isključivo o sijalicama koje su tu da osvetle prostor u mraku ili lusterima i pplafonjerama, lampama, koje manjim delom utiču na uređenje određenih prostora. Danas rasveta predstavlja često i elementarni deo svakog enterijera, eksterijera i nešto bez čega se na putu uređenja ne može. A kako je toliko važna, bitno je i pronaći sve što je potrebno kako bi se uklopilo u bilo koji stil uređenja, što u stvari Mobiliart LED rasveta i pruža. Ogroman asortiman, ogroman izbor i skoro sve što može da vam zatreba u bilo kom trenutku. Ali, ni to nije sve.

Pored veoma velikog asortimana, Mobiliart nudi i mnogo informacija za sve svoje artikle, pa ćete pronaći i pregršt saveta u vezi sa odabirom, kombinovanjem, korišćenjem, kako na samo  sajtu, tako i u radnjama kod profesionalnih prodavaca. A šta sve to možete saznati i dobiti kada je Mobiliart u pitanju?

Kompletna spoljna rasveta na jednom mestu

Bilo da vam je potrebno jako osvetljenje dvroišta, ulaza na kapiju, sam dom ili poslovni prostor, pronaći ćete odgovarajuće reflektore i LED svetiljke, ali to je samo osnovni deo ponude. Tu su mnogo više brojne lampe, stubovi, LED trake, kompletna Mobiliart LED rasveta osmišljena za spoljašnje uslove koja vam omogućava da svoje dvorište pretvorite u pravu bajkovitu oazu. 

Dečije lampe za dečije carstvo

Poseban deo asortimana čine dečije lampe koje se razlikuju prema određenim vrstama, ali i prema nameni. Mobiliart LED rasveta kada govorimo o dečijim sobama misli na sve potrebe, kako dece, tako i roditelja, pa su tu kako noćne lampe, tako i one koje će od sobe napraviti neverovatan prostor za maštanje, igru i kreiranje.

Noćne dečije lampe su neophodne za svaki dečiji kutak, kako bi uvek bio blago osvetljen, da se svi strahovi oteraju, ali toliko da ne smetaju snu i odmoru mališana. Uz to, dezeni, boje, čine da svako dete može da pronađe nešto baš prema svojim zamislima. A iste su i zidne ili stone lampe, koje pored zanimljivog izgleda mogu emitovati i različitu svetlost, određene oblike, što predstavlje dečije lampe ne izvorom svetlosti, već interaktivnom spravom koja podstiče maštu i igru.

Retro lusteri za moderne enterijere

Mobiliart LED rasveta konstantno ide u korak sa trendovima, a često i ispred njih, zbog čega se svaki stil uređenja može uz ogroman izbor kompletno ispratiti. Jedan od poslednjih zahteva kada govorimo u uređenju domova jesu i retro lusteri koji su deo ne samo retro enterijera, već i veoma modernih stilova koji na ovaj način dobijaju autentičnost i posebnost svog izgleda. Bilo da su vam potrebni retro lusteri ili neki moderniji, neobičnih oblika, sve vas čeka na jednom mestu, kvalitetno i dugovečno.

Zašto je bitna LED rasveta?

Kvalitet i dugovečnost su jedne od najvećih prednosti ovog tipa rasvete. Ali to nisu jedini faktori koji utiču na to da se ona bira i sve više koristi svuda, bilo da su domovi, stambene zgrade, poslovni prostori svih vrsta… Mobiliart LED rasveta dokazuje već godinama da je LED budućnost koju živimo.

Najpre je potrebno govoriti o ekonomičnosti koja dolazi sa dve različite strane. Usled dugog radnog veka, jedna LED sijalica, LED plafonjera, traka, ostvaruje značajnu uštedu u samoj kupovini. Trošeći oko 10 puta manje električne energije od tradicionalnih izvora osvetljenja utiče i na smanjenje računa na mesečnom, a tek je ušteda značajna na godišnjem nivou. Iz ovih, ali i razloga ekonomičnosti kada govorimo o zaštiti životne sredine, Mobiliart LED rasveta širi svest o važnosti korišćenja kvalitetnih izvora svetlosti, koji štede i novčanik, a najvažnije planetu na kojoj živimo, ne stvarajući ogroman otpad i čuvajući električnu energiju. Pored toga, Mobiliart LED rasveta odlično pokazuje koliko je moguće i šta je sve moguće postići uz isključivo osvetljenje, bilo da govorimo o spoljašnjim ili unutrašnjim prostorima, pa je to dodatni razlog njenog izbora. A znamo da je danas estetski momenat bitniji više nego ikada.

Ukoliko vas zanima kakva još ponuda postoji, šta sve možete pronaći za svoju kancelariju, poslovne prostore, a najpre dom i bilo koju prostoriju u njemu ili vam je potreban dodatni savet, posetitie mobiliar.rs i pronaći ćete odgovore za koje niste ni znali da su vam potrebni.

Posted in Dom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *