Ubedljivo najromantičnije svadbene torte

Svadbene torte odavno nisu samo klasične torte za svadbe i venčanja. Imaju izgled pravih malih umetničkih dela, a poslastičari se trude da isprate najnovije trendove po pitanju izgleda i ukusa svadbene torte. To nije nimalo lak posao s obzirom na to da se trendovi i moda moda menja iz sezone u sezonu. A tu je i pritisak maldenaca da daju lični pečat.

Takođe, venčanje predstavlja jedan od najsrećnijih dana u životu. Ukoliko ste nepopravljivo romatnični kao i mi, onda je svadbena torta kruna tog dana. Obično u obliku srca. Kako trendovi dolaze i prolaze, odlučili smo da malo pažnje posvetimo svadbenim tortama koje u nama bude i dovode romantiku do vrhunca. Reč je o  cvetnim i u obliku srca svadbenim tortama.

Cvetna svadbena torta

Svadbenu tortu možete ukrašavati cvećem kao da sutra ne postoji. Tu leži lepota. Takođe, ako vam je svadbena torta ukrašena svećem, veće su i verovatnoće da cveće doda jedinstveni i autentični miris koji gosti će gosti osetiti samo u proleće. Postoji nekoliko mogućnosti za ukrašavanje cvećem, ukoliko se odlučite za njega, ali postoji i par pravila kojih bi se trebalo pridržavati. Naime, kada vam je torta na spratove, možete ga staviti na vrh svadbene torte, između spratova torte, možete stvoriti svoje slojeve od cveća, ili jednostavno koristiti lepu kaskadu s vrha torte prema dnu. Efektan vizuelni efekat možete postići i ukrašavanjem laticama cveća. Sledeće pravilo je da uvek koristite preovlađujući cvet iz svog bidermajera ili buketa cveća koji ukrašavaju mladenački sto ili prostoriju pri ukrašavanju svadbene torte cvećem.  Treće pravilo je da umrežite svog poslastičara i cvećara kako bi zajedno mogli da stvore magiju. A i pored njih, slabo ko zna kako tretirati cveće s obzirom na to da dolazi u dodir sa hranom ili gde da se stave epruvete sa vodom u tortu da cveće izgleda sveže i besprekorno. Cveće za koje je uobičajeno da se koristi pri ukrašavanju svadbene torte su ruže, narcisi, petunije i ljuljani. I na kraju, poslednje pravilo, a to je da se opustite i prepustite emocijama da iz vas iznedre najlepšu i najromantičniju inspiraciju za ukrašavanje.

Srce svadbena torta

Mislimo da ne postoji univerzalniji i lepši oblik iskazivanja Ijubavi od oblika srca. Još kada je u pitanju jedan od najsrećnijih dana u životu u pitanju, svadbena torta u obliku srca, više njih ili jednostavno ukrašena srcima je neponovljivi iskaz svoje ljubavi prema drugoj osobi. Ukoliko je svadbena torta u obliku srca, bilo ona jedna ili na sprat, a ukrašena belim fondanom, dodaci kao što su roze trake, perle, biseri, broševi su nezamenljivi ukrasi. Ipak i to srce pored svog taj dan predajete osobi koju volite tako da tu nema mesta za skromnost.  Ukoliko ipak želite malo moderniju verziju srca, onda je dekorisanje kontrastom za vas. Asimetrično prekrijte jedan deo svadbene torte crnom čokoladom, a drugi deo belim fondanom. Kao što smo već napisali, svadbena torta u obliku srca može biti jedna velika, više njih na sprat ili jednostavno da napravite više mini srca ukrašenih raznim svetlicavim bombonicama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *