Štamparija i knjižara nude unikatne poklone

Kako je kićenje jelke već uzelo maha, praznici stižu, praznična atmosfera je u jeku verujemo da razmišljate o poklonima za vaše najmilije. Želimo da vam damo predlog šta sve možete pokoniti dragim osobama ,a da pritom pokloni budu jako interesantni i nestandardni. 

Kreativnost na prvom mestu

Uvek je lepše kupiti interesantan, drugačiji poklon. Pokazaćete da ste kreativni i da jako cenite osobu kojoj kupujete poklon. Štamparije mogu da vam pruže razne zanimljive poklone, a dobijate i priliku da sami napravite personalizovan poklon.  

 

Štamparija kao rešenje za interesantne poklone

Veliki je izbor načina na koji možete da personalizujete poklon za dragu osobu.  Mnoge od njih može vam ponuditi štamparija. Štamparije mogu izraditi kačkete, majice, dukserice i to sve sa dezenom koji vi želite ili sa posebnom porukom koja može da se naštampa na tkaninu. Ukoliko želite poklon a, recimo, novopečenog tatu imate razne motive u štampariji- npr. „ cepaj tatu“. Ovde nije kraj. Čitav asortiman peškira i i jastučnica se može personalizovati sa posebnim natpisom ili dezenom. Nije samo tekstil zastupljen u štamparijama. Možete kupiti šolju sa fotografijom koju sami odaberete. Postoji mogućnost i „magične šolje“ gde kada sipate vruću vodu pojavljuje se slika koju ste odabrali. Hladjenjem se vraća prethodna slika. Možete kupiti i unikatne ramove za slike. Takođe je jedna od opcija da kupite puzzle sa fotografijom koju želite. Jako interesantan i originalan poklon!

 

Knjižara kao oaza zanimljivih poklona

Ko voli da čita knjige , poklon u vidu iste je najdragoceniji. Još ukoliko se u potpunosti pogodi ukus , poklon je savršen. Pored knjiga u knjižarama možete naći razne zanimljive poklone. Za početak možete uzeti poklon uz knjigu. Bukmarker je odlična ideja ili lampica za knjige. U knjižarama imate satove, podmetače, magnete, razne kutije za odlaganje. Čak možete u mnogim knjižarama naći kišobrane, torbe, rančeve, priveske, pepeljare, muzičke kutije, kalendare, novčanike, notese, kvalitetne olovke. Takođe u knjižarama možete naći čajnike, tanjire, tacne, sveće, svećnjake, foto albume, foto ramove. Kao poklon možete uzeti i ceo set za neki hobi, na primer za kviling. I u knjižarama možete naći šolje sa već kreiranim dizajnom. Ukoliko kupujete poklon za par , možete naći  set šolja sa recimo natpisom „mrs „ i „mr“. 

 

Štamparija i knjižara nude rešenje za pakovanje poklona

Složićete se da dodatno utisku o poklonu daje i samo pakovanje. Najčešći vid pakovanja jeste poklon stavibti u ukrasnu kesu. Ipak je jako interesantnije upakovati odreženim ukrasnim papirom uz dodatak neke mašne ili ukrasne trake. U knjižarama možete kupiti pored ukrasnim kesa i razne ukrasne papire. Dezeni su razni , možete odabrati u zavisnosti od prigode ili pola osobe kojoj je poklon namenjen. Ono što je interesantno je da možete i sami da odaberete dizajn ukrasnog papira. Da, da, i to je moguće. Možete odneti i neku fotografiju da bude na papiru ili dezen koji je jako blizak osobi za koju je poklon. Možete kupiti i ukrasnu kutiju ,a na nju nalepiti ukrasni papir sa jedinstvenim motivom. Napravićete jako kreativan poklon koji neće proći nezapaženo i zasigurno će izmamiti osmeh na lice drage osobe. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *