Šta je bitno pri odabiru auto-servisa?

Korišćenje automobila umnogome olakšava svakodnevicu, štedi nam vreme i pruža svojevrstan komoditet. Međutim, takođe iziskuje i posvećenost njegovom održavanju, redovno servisiranje, a nekad i neočekivane popravke. Stoga, da bi nam četvorotočkaš bio verni saputnik, moramo pronaći pouzdan servis.

Put potrage

Uglavnom se ljudi opredeljuju za majstora sa kojim su već sarađivali članovi porodice, šire familije, komšije, kolege ili prijatelji, odnosno, najčešće ćemo prvo pozvati onoga čiji rad poznajemo ili smo o njemu čuli samo reči hvale. Međutim, katkada je baš taj majstor zauzet, na putu je ili je otišao u penziju, ponekad nam neka popravka treba hitno, ili pak ne poznajemo nikoga u novom gradu. Svakako, pogledaćemo oglase i pretražiti internet, možda okrenuti nekoliko brojeva, raspitati se kod poznanika.

Da bismo nekom servisu poklonili svoje poverenje, zaista znače dobre recenzije, bilo usmene, bilo one koje drugi vozači pišu na forumima. Ipak, uvek je dobro pogledati i veb-sajtove ovih firmi, na kojima se možemo informisati o mnogobrojnim pojedinostima, cenama, doći do nekih podataka, kontakata, i uopšte steći neki utisak o radu. Takođe, bitno je težiti ovlašćenim servisima za našu marku automobila, jer je to uvek praktičnija opcija.

Komunikacija i dogovor

Bez obzira na to što smo čuli sjajne preporuke ili što neki servis ima odlično urađen sajt, ipak je nužno da lično stupimo u kontakt i vidimo da li se možemo razumeti i dogovoriti u vezi sa poslom. U tom smislu važno je da osoblje servisa bude pristupačno i ljubazno, te da nam precizno objasni šta bi trebalo popravljati na kolima, da neke savete, sugestije ili predloge.

Takođe, bitno je da budu i predusretljivi i korektni u vezi sa dogovorom, i da taj dogovor i ispune. Možda će zvučati da se ove stvari podrazumevaju, ali nekad praksa pokazuje suprotno. Sa druge strane, i mi treba da pokažemo poštovanje prema poslu koji auto-mehaničar obavlja, da se interesujemo za detalje i pratimo rad.

Kvalitet, pre svega

Kada je u pitanju popravka automobila, zamena nekih delova, ili pak samo pregled vozila, važno je da svaki segment bude odrađen kvalitetno. Stoga ne treba brzina rada ili cena da budu presudni činioci kada biramo majstora – nekad nas brza i jeftina usluga mnogo više košta kasnije. Dakle, ova usluga treba da pruži pouzdanost, sigurnost, a sve da bude urađeno valjano. To znači da smo kasnije na putu bezbedni i sigurni, kao i da će nas kola dugo služiti, a da ćemo se servisu vratiti prvom prilikom, a i dalje ga preporučivati.

Jedan od boljih

U svakom gradu postoji niz servisa koji su poznati po kvalitetu usluge, a u Beogradu je, pored mnogih, to i Lavauto. Ova firma u svojoj ponudi ima niz usluga, od pregleda vozila, do servisa određenih delova automobila, pa sve do vulkanizerskih usluga. U okviru nje, nalaze se i prodavnice auto-delova, kao i drugih predmeta putnog asortimana.

Svojim višedecenijskim radom, Lavauto je potvrdio kvalitet, koji je baziran na kontinuiranom radu i praćenju tehnoloških dostignuća, kao i usavršavanju, napredovanju poslovanja, osluškivanju klijenata. Otuda Lavauto danas može da se pohvali mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima, koji će glas o kvalitetu i pouzdanosti usluge Lavauta proneti dalje.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *