Satovi kao obeležja bitnih momenata u životu

Život će obeležiti razne situacije koje se smenjuju, ali i satovi koje dobijamo i poklanjamo da nas sećaju na te događaje. Postoji sat za svaku fazu u životu i sigurno nismo zaboravili ni njih, ni trenutke koji su njima obeleženi.

Ko poklanja satove za punoletstvo?

Osamnaesti rođendan je prekretnica u životu svakog tinejdžera, događaj koji za označava početak novog života odrasle osobe. Pošto više nisu deca, ni pokloni nisu dečiji, već pokloni treba da pokažu da shvatamo ozbiljnost i značaj tog trenutka. Zato nećemo pogrešiti, ako se odlučimo da poklonimo sat za 18. rođendan. Sat je ozbiljan poklon, ne mora biti vredan, da bi imao dragocenost. Cena nije jedini znak dragocenosti, dovoljno je da pogodite dizajn, boju, oblik. Danas to možete rešiti bez problema, zato što prodavci koji se bave prodajom satova znaju šta mladi vole i kakve satove kupuju najbliži za punoletstvo.Roditelji će verovatno sačekati diplomiranje da poklone sat, taj trenutak je za njih čin ulaska u svet odraslih, ali zato satom mogu da iznenade kumovi, bliži rođaci, devojka, dečko, prijatelji.

Od prve plate kupujemo prvi sat

Jedan od satova koji sigurno pamtimo dok smo živi je taj kupljen od prve plate. Taj se ne kupuje kako bi se slagao uz odeću koju nosimo, ni uz auto koji vozimo, već iz zadovoljstva što sebi možemo da priuštimo nešto vredno, posebno, dragoceno. Kako u poslu napredujemo, napredovaće i želje da ga zamenimo novim, koji prati novu poziciju ili novi auto, treba da istakne da smo osoba od stila, koja zna za sebe da odabere, što znači znaće i za druge. Imamo priliku i mogućnost da satove kupujemo i menjamo sami, da ne čekamo da nam ih poklone i strepimo da li će znati šta tačno želimo.

Kad emotivni partneri poklanjaju satove?

Pokloni koji asociraju na vezu i povezanost su posebno dragi partnerima, pa jednako vole da ih poklanjaju, ali i dobijaju. Za devojku, verenicu, ženu je lako naći deo nakita u tako velikoj ponudi od srebra, zlata, ćelika ili se jednostavno odlučite da poklonite sat kao znak da sve vreme želite da provodite sa njom ili da joj za godišnjicu pokažete da vreme ne prolazi za vas. Kada žene poklanjaju svojim partnerima, izbor se obično svodi na sat, koji treba partnera da podseća na povezanost kad god pogleda koliko je sati. Kako bi jednim poklonom pokazale i želju za stalnim, ali i promenljivim, tradiciju i inovaciju, ali i izraz stila i strasti, žena će pokloniti sat koji pravi izraz svega navedenog.

Sat kao poklon partneru u firmi

Zrele godine dovode nas u poziciju da stičemo ozbiljne poslovne veze i pozicije u kompaniji, pa sa tim i ozbiljnije povode da ih negujemo tako što poslovnom partneru za godišnjicu kompanije pokažemo pažnju i poklonimo mu sat kao znak da može da računa na nas i da vreme radi za nas.

Iako nas život vodi kroz različite situacije, uspone i padove, nova iskustva, prate nas uspomene, pa pred kraj poželimo da ih ostavimo onima koji će ih čuvati bolje od nas. Zato se najdraži satovi čuvaju da se, kad za to dođe vreme, poklone deci i da nas po tome pamte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *