Sve što treba da znate da bi bili zadovoljni saradnjom sa Rent a car agencijom

Nije jednostavno pronaći pouzdanu Rent a car agenciju. Pod pouzdanom mislimo na onu koja pruža najpotpuniju, transparentnu ponudu za istaknutu cenu.

Iskustvo drugih je velika prednost, ali lično istraživanje o ponudama je primarno za dobru odluku.

Sajtovi kao izvor informacija

Pri pretrazi „Rent a car Beograd“ videćete najširu ponudu od nekoliko stotina agencija. Ozbiljne Rent a car agencije imaju kvalitetan sajt i sve informacije na njemu. Postoji mogućnost on-line dogovora i rezervacije automobila pa ceo proces protekne brže. Birajte agencije za iznajmljivanje vozila koje jasno navode cene dnevnog najma i šta je uključeno u to: vrsta osiguranja, dodatno osiguranje, šta odrađuje visinu depozita i uslove za njegovo aktiviranje, pružanje pomoći na putu, koliko košta angažovanje i vozača, izlazak iz zemlje…  Tada ćete imati jasnu sliku šta sve dobijate za cenu dnevnog najma.

Proverite vozni park

Vozni park je takav da, na primer Renta car Beograd kao najšire mesto ponude agencija za iznajmljivanje automobila nudi auto za svačiji ukus. Klijent prvo gleda marku vozila i cenu i ako odgovara auto se iznajmljuje. Zapravo bi bilo bitnije da znate kada je vozilo prošlo servis, da li ima mobilni ruter, zimsku opremu, ako postoji zapis o pređenoj kilometraži…pa tek onda kada ste zadovoljni mehaničkim dokazom ispravnosti pogledajte da li vam odgovara i cena.

Ako je reč o vožnji na kraće relacije dovoljan će vam biti neki kompaktni manji auto. Njihove cene najma su najniže, nisu prostrani, ali su idealni za gradsku vožnju i parkiranje.

Sa druge strane, za duža putovanja kao što su odmori na daljim destinacijama nekako se samo po sebi nameće potreba da se uzme komfornije vozilo veće kubikaže. Ovde cena najma raste, ali neke agencije spuštaju visinu depozita za iskusnije vozače sa dozvolom preko 5 godina pa ćete možda imati i niže troškove od očekivanih. U svakom slučaju jeftinije je nego da servisirate svoje vozilo i pripremite ga za dalek put. 

Iznajmljivanje automobila je idealno i za putovanja u druge države, gde  Rent a car agencija izdaje sve papire i zeleni karton za traženi automobil. Naravno proverite da li su sve tražene opcije dostupne na željenom modelu koji najmite.

Prilikom preuzimanja vozila i vi izvršite proveru

Sami pogledate stanje limarije, vrata, gepeka, stanje enterijera… sve zamerke zabeležite slikanjem i dostavite agenciji. Provera će vam oduzeti 15 minuta, ali kasnije možete lakše da dokažete eventualne probleme i ko snosi krivicu. Isti postupak sprovedite i kod vraćanja automobila. Ozbiljne Rent a car agencije i rade na ovom principu, a vaše je samo da proverite njihove navode i stavite potpis.

Prvo iznajmljivanje vozila se može učiniti kao previše komplikovano, ali uz uslužno osoblje proćićete kroz proces bez ikakvih problema. Želja odgovornih agencija za iznajmljivanje je da budete zadovoljni jer je to način da ponovo sarađujete, ali i da ih možda preporučite nekom. Po tom sistemu danas dolazimo do neverovatnog rasta tražnje za iznajmljivanjem automobila u raznim situacijama jer u ste uvek u prednosti – ne pljačakaju vas divlji taksisti, ne guraju vas u gradskom prevozu i imate pun komfor za svoj novac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *