Samo neka se slavi!

Za mnoge je ova 2019. godina bila previše stresna i ozbiljna. Zato je creme da se na pravi način okonča. Mnoge firme će i ovaj kraj godine obeležiti manjom ili većom proslavom. U svakom slučaju, eto prilike da se obeleže poslovni uspesi, ali i da se predstave nove ideje i budući planovi.

No, za uspeh svake kompanije važni su ljudi. Bez njih me bi bilo ni dobrih rrzultata. Ali, zaposlene je ipak trebalo na arazličite načine motovisati.  Pa zašto se onda ne bi sve proslavilo?

Priredite pravu korporativnu poslavu za novi početak. Treba veselo započeti novu godinu  uz ovakav događaja vaši zaposleni se neće osećati samo kao radne mašine koje obavljaju sve poslove. Od poslodavaca zavisi kakav će timski duh biti, pa ako zaposlene podstaknete i motivišete na pravi način radiće i više i bolje.

Gde i kada organizovati poslovnu proslavu?

Najpre je važno odrediti da li se radi o manjoj proslavi namenjenoj samo zaposlenima ili je pak reč o proslavi na kojoj će pored zaposlenih biti i ppslovni partneri. Od broja ljudi koji će se pojaviti na slavlju zavisi i gde će proslava biti organizovana. Nakbolje bi bilo da to bide urbani deo grada, na primer Vračar. Ovaj popularni deo grada ima u ponudi veliki broj restorana i kafića, pa tako možete izabrati restoran Voulez-voulez, Lovac, Vila Maska, Ceger kafr ili restoran Marenda. Neka se ova korporativna proslava zaista pamti.

A da bi se i vaše pojavljivanje zapamtilo, vreme je da dođete u velikom stilu na proslavu. Limo servis pruža mogućnost za iznajmljivanje luksuznih automobila sa vozačem, te je dovoljno samo da izaberete model. Pritom, ne morate da brinete koliko ste popili, jer vas vozač vraća na kućnu adresu. Vaše je samo da odete u limo servis i da odaberete model automobila.

Ako ćete vi biti izabrani za najvrednijeg radnika, onda eto prilike da se pokažete u najboljem svetlu. I ne zaboravite, najvažnije je kakav ćete prvi utisak ostaviti na sve.

Bolja komunikacija između nadređenih i zaposlenih!

Svi zaposleni vole korporativne proslove, zar ne? Na ovakvim događajima poslodavci uživaju u prijatnijoj i neformalnijoj atmosferi, a zaposleni imaju priliku da se približe nadređenima i da poslodavcima predoče neke nove zamisli i ideje. Zaposleni, pokažite se.

A da li želite da ostavite poseban utisak? Evo prilike. Pravo vreme je da svratite u limo servis i da obezbedite sebi pravi luksuzni auto sa vozačem i da se pokažete u pravo svetlu. Eto načina da se u velikom stilu pojavite na proslavi.

Ne samo da ćete uticati na kolege, nego ćete i nadređenima pokazati šta od vas mogu da očekuju.

Kada ste u svom najboljem izdanju, onda ćete se i lepše osećati, a uz to moći ćete opuštenije da se ponašate, a samim tim i da bolje prezentujete neku novu ideju ako imate. Upravo su korporativne proslave najbolji događaji gde možete da porazgovarate direktno sa šefom sa kojim inače nemate mnogo vremena. Možda je upravo došlo vaših pet minuta, pokažite se na najbolji način. Ne samo da ćete tako poboljšati uslove rada, već ćete možda dodatno i napredovati.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *