Razmišljate gde za Novu godinu 2019? Evo nekoliko predloga

Doček Nove godine odličan je povod da pobegnete malo od svakodnevnih napornih poslovnih i privatnih obaveza i usmerite misli na planiranje zasluženog odmora. U moru različitih ideja i ponuda, imate priliku da donesete odluku nekoliko meseci pre, ili samo nekoliko dana pre nego što odete na doček Nove godine. U nastavku dajemo sjajne ideja za nezaboravan provod, koji će zasluženo opravdati 31. decembar kao najluđu noć u godini, bez konkurencije.


Noćni klubovi različtih muzičkih žanrova za doček Nove godine 2019 do jutra

Prestonica, a i drugi gradovi širom naše zemlje važe za mesta odličnog noćnog provoda. Savremeno opremljeni klubovi, praznična atmosfera, dosta prostora, najrazličitiji asortiman domaćih i stranih pića i vrhunska rasveta, nude odličan ambijent za slavlje. Svima je poznato da je Nova godina u Beogradu posebno iskustvo.Ukoliko rezervišete karte na vreme za doček Nove godine, dobićete sigurno i neki vid popusta, gratis mesta, ili pića dobrodošlice. Takođe, danas je stepen razvijenosti noćnog provoda dostigao taj nivo da imate da birate klub prema vrsti muzike koju volite da slušate i atmosferi koja vlada – od pop, rock, rep i mnoge druge muzike, od atmosfere sedenja i razgovora do vrhunskih plesnih provoda, tako da ćete sigurno pronaži nešto što vam nude razni klubovi za Novu godinu u Beogradu.To nudi mogućnosti da doček Nove godine bude u potpunosti prilagođen vašem ukusu.

Doček Nove godine 2019 pod maskama za izražaj kreativnosti

Ako vam je već negde dosadilo da tradicionalno provodite doček Nove godine kod kuće, ili u restoranima sa standardnim programom i okruženjem, maskenbal je inovativan način za nezaboravan provod. Bez potrebe da ulažete mnogo novca u pripremu, možete spremiti i najjednostavniju masku samostalno, kod kuće. Novogodišnja euforija zahteva puno šljokica, štrasa i sjaja, pa makar imali samo malu masku preko očiju, ili se maskirate u nekog Diznijevog ili drugog junaka, do neprepoznatljivosti. Odlična prilika je da budete kreativni, date mašti na volju i nezaboravno se provedete, bilo da organizujete kućni maskenbal, ili idete u neki kafić. Na koji god način da provedete veče pod maskama, sigurno će biti ispunjeno smehom, intrigiranjem i dobrim provodom.

Dobili ste neočekivani novac? Doček Nove godine 2019 mora imati destinaciju

Doček Nove godine 2019 možete planirati mesecima unapred i tako odabrati neku destinaciju po veoma niskim cenama. Međutim, ukoliko ste dobili neku premiju, ili ste odlično uštedeli pre dočeka, pakujte kofere i spremajte sitnice za put. Putovanjem ćete obogatiti praznike i proživeti nezaboravan doček Nove godine 2019, upoznati tradiciju neke druge zemlje ili grada i sklopiti prijateljstva. Ponećete odlične utiske i preneti iskustva okruženju. Ovo je odličan način da izbegnete monotoniju za doček Nove godine, ukoliko ste se zasitili izlazaka u iste lokale ili ostajanja kod kuće.

Nenadmašni trgovi – provod koji štedi novac

Nemate dovoljno vremena da posvetite izboru mesta za doček Nove godine, prioritet je posao? A sa druge strane, finansijska situacija vam nalaže da je bolje da ostanete kod kuće, bez dovoljno vremena da spremite večeru ili žurku? Nikakav problem, doček Nove godine će vas sačekati na nekom od trgova. Čak i 31. decembra uveče možete odlučiti da izađete i prisustvujete nizu koncerata do kasno u noć, bez potrebe da rezervišete i kupujete karte, naručujete ture pića i dajete novac muzici. Dovoljno je da se utoplite, ne razmišljate o obavezama i dobro se zabavite sa dragom osobom ili društvom. Ovaj predlog svake godine može da bude prihvaćen, jer se baš svake godine program na trgovima razlikuje i nudi nove zanimljivosti za svakoga.
Doček Nove godine zahteva da izdvojite vreme i novac za planiranje i odlučivanje kako provesti najluđu noć i na koji način sačekati da kazaljke pokažu ponoć, kada ćete najdražima poželeti sve što i sebi. Ovo su neki od predloga u kom pravcu možete da razmišljate i šta sve možete izabrati, a da vam se možda nije javila tako sjajna ideja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *