Prva Poliklinika- najbolje mesto za brigu o celokupnom zdravlju

Stalna briga o zdravlju je jako bitna, ali može biti pomalo iscrpljujući posao. Svi neophodni redovni pregledi mogu oduzeti dosta vremena, a proces od zakazivanja do posete lekaru može prilično potrajati, pa i koštati. Zbog toga je godišnje sistematske preglede najpraktičnije obaviti u ustanovi koja sve neophodne usluge svojim pacijentima pruža pod jednim krovom. 

Prva poliklinika u Beogradu na jednom mestu okuplja tim najboljih stručnjaka iz raznih oblasti medicine. Kada su u pitanju sistematski pregledi, u ovoj ustanovi se može obaviti potpuna provera zdravlja srca, neurološkog sistema, reproduktivnog zdravlja i dijagnostika snimanjem najmodernijim medicinskim uređajima. 

Bolesti srca su podmukli neprijatelj aktivnog života

Nažalost, bolesti srca se javljaju u sve ranijim i ranijim uzrastima. Uzroke toga naučnici traže u brzom i stresnom svakodnevnom životu, nezdravoj ishrani i genetici. Zbog toga je neophodno u redovne sistematske preglede uključiti i posetu kardiologu, kako bi se i najmanja pogoršanja zdravlja srca uočila na vreme i adekvatno lečila. U Prvoj poliklinici o zdravlju srca pacijenata vodi račina dr Petar Otašević, kardiolog sa više od 20 godina iskustva u lečenju srčanih smetnji i oboljenja. Kao cenjeni kardiolog i član tima Prve poliklinike, dr Petar Otašević svojim pacijentima nudi najprofesionalnije savete o održavanju i poboljšanju zdravlja srca, kao i odgovarajuće ultrazvučne preglede, test fizičkim opterećenjem, stres- ehokardiografske preglede i holtere EKG-a i krvnog pritiska. Kao potvrda da je dr Petar Otačević kardiolog svetskog kvaliteta služi i njegova titula člana Američkog udruženja kardologa, zaslužnog za napredak i usavršavanje ove izuzetno bitne grane medicine. Osim toga, dr Petar Otašević se svetski priznat stručnjak za dijagnostiku i lečenje koronarnih arterijskih bolesti poput angine pektoris, srčane slabosti, bolesti srčanih zalistaka i povišenog krvnog pritiska, odnosno hipertenzije. 

Briga o reproduktivnom zdravlju i trudnoći najlakša je uz profesionalni tim stručnjaka

Sistematski pregledi mladih devojaka i žena trebalo bi da uključuju i redovnu posetu ginekologu. Prva poliklinika u Beogradu poznata je po izvanrednom ginekološkom i akušerskom timu koji brine o reproduktivnom zdravlju svojih pacijentkinja. Vođa ovog tima je prim. dr Predrag Mitrović ginekolog i akušer specijalista koji da svojim kolegama obavlja redovne sistematske ginekološke preglede, vrši dijagnostifikovanje oboljenja i lečenje najčešćih boelsti reproduktivnih organa. Uz to, prim. dr Predrag Mitrović je jedan od vodećih srpskih akušera, zbog koga je  Prva poliklinika idealno mesto za praćenje trudnoće od prvog do poslednjeg trimestra. Prva poliklinika u Beogradu i dr Predrag Mitrović prvi su izbor velikom broju trudnica koje žele da njihovo drugo stanje prođe bez stresa i iznenađenja. Uz to, Prva poliklinika svojim pacijentkinjama nudi i mogućnost da se porode uz svesrdnu pomoć visoko obučenog tima i u najmodernijim uslovima. Prim. Dr. Predrag Mitrović ginekolog i šef operativnog odeljenja KBC Zvezdara, kao i njegov tim vrhunskih lekara, trude se da svaki ginekološki pregled i praćenje trudnoće prođu bezbrižno. 

Kako bi briga o zdravlju zaista bila delotvorna, detaljne sistematke preglede neophodno je obavljati makar jednom gosišnje. Osim pregleda kardiologa i ginekologa, potrebno je uključiti makar osnovne laboratorijske analize i snimanja sistema organa čije je normalno funkcionisanje osnova zdravlja. Zahvaljujući ustanovama kao što je Prva poliklinika u Beogradu, ti se pregledi mogu obaviti brzo i jednostavno, i od strane najboljih stručnjaka koji iz godine u godinu ostaju zvezde u svojim profesionalnim oblastima. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *