Nezaboravan vikend u Beogradu

Želite da provedete vikend u Beogradu, a da ne potrošite mnogo? Ako mislite da to nije moguće, mi smo tu da vam damo nekoliko saveta i da vas uverimo da se možete u Beogradu ludo provesti uz malo novca.

Sve je veći broj domaćih, a i stranih turista koji dolaze u našu prestonicu. Bogata istorija i kulturno nasleđe, priče i legene savršeno se uklapaju u moderan način života. Zato ne čudi što se dolazi u naš glavni grad na dna ili dva. Vredi ga posetiti, verujte nam na reč!

A onda se i uverite sami.

Smeštaj na dan – apartmani Beograd

Mnogima je najvažnije da obezbede smeštaj kada dolaze u prestonicu Srbije. Lud provod je zagarantovan, ali gde ćete prespavati? Sve su popularniji apartmani. Beograd ih nudi na različitim lokacijama, a moguće ih je iznajmitni na jednu noć ili na dva, tri dana po povoljnim cenama.

Pristupačni, povoljni i nikoga ne remetite, uživate kako želite – apartmani Beograd su prilika koja se ne propušta. Komocija, mir, odlična lokacija. Ako želite dnevni odmor Beograd će vam svojom širokom ponudom apartmana pokriti sve delove grada.

Obilazak prestonice

Da bite jedan grad potpuno upoznali, trebalo bi da osetite njegov duh, da se pomešate sa ljudima na ulici, osetite atmosferu po kafićima, prošetate ulicama grada. U prošlost će vas vratiti šetnja Kalemegdanom, obilasci tunlea i podzemnih laguma iz 19. i 20. veka, a ako hoćete da osetite drugačiji duh Beograda, onda idite na krstarenje Savom i Dunavom.

Ako niste ljubitelji šetnje, obilaza grada turističkim autobusima je odlična prilika da vidite svaki deo grada, a zahvaljujući pripremljenim vodičima saznaćete zbog čega su pojedini delovi grada izuzetno značajni.

Lud i odličan provod

Našli ste smeštaj, prošetali ulicama Beograda, obišli najznačajnija kulturna i istorijska mesta, uživali u ukusnoj domaćoj hrani, e sada je vreme da se zabavite i ludo provedete u noćnim klubovima Beograda.

Naša prestonica je sa pravom ponela titulu najbolje prestonice za provod, pa ne čudi što mladi širo regije i Evrope dolaze samo da se makar na vikend provedu u Beogradu. Noćni život Beograda može da se poredi sa zabavom u mnogim svetskim metropolama, a sve zahvaljujući bogatoj ponudi za izlaske. Bomski život se najbolje oseti u poznatim beogradskim kafanama u Skadarliji gde ćete uz starogradsku muziku osetiti duh prošlih vremena. Valiki broj turista traži apartmane u Beogradu koji su locirani blizu određenih mesta za izlazak.

Mladima su posebno interesantni noćni klubovi, a leti su i te kako posećeni gradski splavovi, zato je najvažnije da odaberete pravo mesto za provod. U svakom trenutku možete da izaberete klub u kojem svira rok bend uživo ili mesto gde ćete do ranih jutarnjih časova uživati u zvucima elektronske muzike. Za jubitelje turbo folka, tu su brojne kafane i klubovi u kojima nastupaju popularni bendovi i pevači, a ako samo želite da uživate u prijatnoj atmosferi sa bliskim prijateljima, onda se odlučite za neki mirniji klub ili kafić. Ima Beograd mnogo toga da ponudi svim putnicima namernicima i znamo sigurno da se niko neće vratiti kući ravnodušan. Svi rado požele da se vrate u Beograd, jer ima ovaj naš grad neku čudnu draž.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *