Montažno rešenje za svaki prostor

Montažni kontejneri postali su deo gradskih i svih ostalih prostora jer su veoma ekonomično i funkcionalno rešenje za različite namene. Osnovni modeli su obično dimenzija 

3,00 – 7,00 x 2,40 x 2,70 m (D x Š x V) dok je kvadratura 7,20 – 16,80 m2. Vrata, prozori kao i pregradna vrata su od pvc-a, a sve instalacije za struju postoje (utičnice, prekidači, razvodna tabla sa osiguračima). Pored toga treba napomenuti da osnovni modeli imaju i wc u okviru koga su wc šolja, lavabo i protočni bojler. Pod montažnih kontejnera pokriven je laminatom. Ovakvi osnovni modeli najčešće služe kao privremene kancelarije ili prostorije za privremeni boravak na gradilištu recimo. 

Moderne kancelarije

Pored osnovnih modela postoje i moderniji i veći modeli koji izgledaju kao luksuzne kancelarije. Oni se izdvajaju po specifičnom izgledu jer dominiraju staklene površine. Najčešće su u pitanju spojeni modeli zbog čega ovi modeli imaju više nego dovoljno prostora. Dimenzije nisu standardne već se radi po dogovoru, odnosno prema željama naručioca. Postoje i modeli na sprat sa stepeništem spolja ili unutra. 

Objekti bez zidanja 

Posebna pogodnost montažnih kontejnera jeste to što nema zidanja pa samim tim ni ostalih građevinskih peripetija. Za ove objekte nije potrebna dozvola za gradnju, a možete i da ih premeštate sa jedne lokacije na drugu. Zato su montažni kontejneri naročito prisutni na različitim manifestacijama sezonskog tipa. Recimo, mogu biti prodavnice brze hrane, trafike, izložbeni prostori, čak i privremene ambulante tokom letnjih i prolećnih dana, a zatim se demontirati i prebaciti na drugo mesto. Često se ovakvi objekti koriste i kao deo reklamne kampanje za različite proizvode. Mogu biti na različite načine obeleženi logom ili natpisima za ono što se reklamira, a i unutrašnjost može da se prilagodi potrebama kampanje.

Ono što je ipak neophodno pripremiti za ove objekte bez zidanja jesu stabilna i tvrda podloga tj, zemljište kao i potrebne priključke za vodovodnu i elektro instalaciju. Sve ostalo, prevoz i montažu, možete da prepustite proizvođaču koji će brzo postaviti kontejner tamo gde je potrebno,

Dodatne prostorije

Montažni kontejneri odlično su rešenje za dodatne prostorije. Proizvode se i prodaju posebni modeli koju mogu da budu magacini, portirnice, sanitarni objekti. 

Već su postali omiljeni magacinski prostori jer bilo koju vrstu robe možete smestiti kako treba i sigurno sačuvati. Vrata ovakvih magacina su čelična, mogu da budu i dvokrilna. Unutar magacina nalaze se i razvodna tabla, utičnice i prekidači za struju tako da nećete tražiti u mraku. Dimezije osnovnog magacinskog modela jesu 6×2,40×2,70m, ali se i to prilagođava zahtevima kupaca. 

Portirnice su manji modeli, najčešće sa jednim prozorom i naravno vratima. Dimenzije mogu biti različite kao i boja iako se najčešće mogu videt u u beloj i crnoj. Lako se uklapaju u svaki prostor, stabilni su i čvrsti. 

Sanitarni modeli odlično služe svojoj svrsi, a mogu se poručiti različiti modeli. Postoje modeli  samo sa wc šoljom, ali i oni sa tuševima. I ovi modeli mogu biti spojeni pa se u jednom objektu tada nalazi više kabina. 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *