Koristite savremene tehnologije da bište unaprediti svoje poslovanje i bili korak ispred konkurenata

Trka za što većim profitom je jedna od karakteristika kompanija koje posluju u  21. veku. Ka ostvarenju tog cilja, kompanije rizike i gubitke moraju svesti na minimum u čemu im pomažu dostignuća u tehnologiji. 

Provera auta po broju šasije obezbeđuje prave informacije o automobilu koji kupujete

Vin – vehincle identify number odnosno broj šasije je broj koji svaki automobil dobija prilikom proizvodnje. Sastoji se od 17 karaktera, brojeva i slova i svaki automobil ima jedinstven broj šasije. Na osnovu ovog broja mogu se dobiti određene informacije o samom vozilu, kao što su broj pređenih kilometara, tip karoserije, vrsta motora koja je ugrađena u vozilo i slično. 

Vlasnici vozila se često susreću sa situacijama u kojima otkrivaju da su brojevi šasije na njihovim vozilima prepravljani ili oštećeni. Prilikom kupovine vozila na to posebno treba obratiti pažnju i treba uraditi proveru broja šasije. To se može uraditi uz pomoć uređaja koji se mogu kupiti na našim tržištima.

CP Security group u asortimanu svojih proizvoda ima i uređaj koji se zove Regula 7505M. Ovaj uređaj je predviđen za nerazorno ispitivanje metalne površine, sa ciljem provere broja šasoje vozila i otkrivanja falsifikovanja identifikacionog broja vozila, zatim za obnavljanje originalnog identifikacionog broja vozila i verifikaciju dokumenata za vozila.

Regula 7505M je uređaj koji se prodaje u zaštitnom kućištu kao pokretni kompleks koji sadrži sledeće elemente:

USB uređaj za magnetno snimanje i koji je konstruisan kao modul ugrađen u kućište uređaja, zatim komplet alata za magnetno kopiranje, koji sadrži kombinovani magnetni skener-demagnetizer sa setom zamenljivih koncentrata, stezaljki sa magnetnom trakom, kertridža sa magnetnom trakom itd, i spektralnu luminescentnu lupu Regula 4177 koja je predviđena za verifikaciju autentičnosti vozila i srodnih dokumenata.

Ovaj uređaj ima sledeći princip rada: najpre magnetni skener beleži magnetogram koji je snimak magnetnih polja lutalica na magnetnoj traci.Zatim se dobijeni magnetogram smešta u USB uređaj za magnetno-optičko snimanje gde se nalaze podaci i očitava se površina objekta. Dobijeni podaci o očitanju sa površine objekta pretvaraju se u digitalni signal koji se šalje PC-u na ispitivanje i obradu uz pomoć NUCA softvera.

Softver za evidenciju radnog vremena štedi kompanijama novac

Softver za evidenciju radnog vremena My Work , čiji je kreator CP Security group predstavlja idealno rešenje za sva mala, srednja ili velika preduzeća koja žele da imaju uvid u vreme koje njihovi zaposleni provedu na svom radnom mestu. Ovaj sistem kompanijama pruža dve vrste izveštaja, zeleni i crveni, odnosno pruža informacije o tome ko od zaposlenih dolazi kasnije na svoje radno mesto, ko sa njega odlazi ranije, produžava vreme trajanja pauze ili pak radi prekovremene sate. Na osnovu ovih izveštaja, rukovodstvo kompanija će znati koje korake da preduzme kako bi motivisalo sve svoje zaposlene da poštuju dogovoreno radno vreme i na taj način daju što veći doprinos kompaniji za koju rade. 

Softver za evidenciju radnog vremena se veoma lako postavlja i ima svega četiri elementa: 

  • RFID mediji odnosno ID kartice, privesci ili stikeri koje dobijaju svi zaposleni u jednoj firmi
  • ID čitač koji obrađuje podatke na osnovu kojih se formiraju izveštaji
  • CLOUD WEB aplikacija i Android i IOS mobilna aplikacija  – koje garantuju da su izveštaji dostupni u svako vreme, sa bilo kog mesta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *