Kerastase prodaja- luksuzni tretmani dostojni profesionalaca

Kako to da je kosa najlepša posle posete frizeru? Njen izgled tada ima jako malo veze sa samom frizurom ili feniranjem, jer je to svakodnevica gotovo svake žene. Zanosna, sjajna i lepršava kosa sa kojom se frizerski salon napušta je rezultat vrhunskih tretmana kojima frizeri pripremaju kosu za dalji rad. Ti čudotvorni šamponi, regeneratori i serumi su sve manje luksuz koji se može dobiti samo kod profesionalaca, a sve više deo dnevne rutine miliona žena širom sveta. Kérastase je francuski proizvođač najkvalitetnijih proizvoda za negu kose koji već 50 godina uspešno kombinuje vrhunsku nauku i tradiciju prirodne lepote pariskih dama. Ovo tajno oružje je dostupno i ženama u Srbiji i regionu, iako se na ovim tržištima Kerastase prodaja se  još uvek ne vrši u komercijalnim drogerijama. Ipak, uz malo truda i online potrage, kompletne kolekcije mogu biti dostavljene pred vrata svake žene koja želi raskošnu i pre svega zdravu kosu bez odlaska kod frizera.

Francuska jednostavnost kao odgovor na probleme svakog tipa kose

O kom god tipu kose da se radi, adekvatna nega ne mora biti komplikovana. Naprotiv, najčešće je dovoljno samo nekoliko proizvoda sa odgovarajućim sastojcima da se izgled kose potpuno transformiše. Upravo na tom principu Kérastase bazira svoje kolekcije za kompletnu negu i oporavak svakog tipa kose. Bilo da se radi o neposlušnim kovrdžama koje su izgubile sjaj, plavoj kosi sa ljubičastim odsjajem ili kosi koja je pretpela oštećenja, ovaj brend nudi tretmane koji se jednostavno mogu koristi kod kuće. Zahvaljujući kupkama za kosu, maskama i serumima koji brzo daju vidljive rezultate, Kérastase je stekao imidž brenda koji ne pristaje na kompromise. Bogata hranjiva ulja, hijelurounska kiselina i keratin u obliku najpribližnijem prirodnim jedinjenjima dlake i specijalne patentirane formule jesu ono što ove proizvode izdvajaju od komercijalnih, onih koji se mogu lako pronaći u prodavnicama, ali ne daju zadovoljavajuće rezultate. 

Kako funkcioniše Kerastase prodaja proizvoda?

Luksuzna kozmetika odavno nije rezervisana samo za ljude koji odlaze u vrhunske salone lepote. Uz pomoć malo online surfovanja, lako se može doći do kvalitetnih preparata po povoljnim cenama. Kerastase prodaja kolekcije proizvoda za negu kose se u Srbiji mogu pronaći prvenstveno online, zahvaljujući brojnim sajtovima koji se bave distribucijom poznatih svetskih brendova kozmetike. Kerastase prodaja proizvoda vrši se i u bolje opremljenim frizerskim. Oni partneri ovog brenda, pa se tu mogu u kupiti cele linije proizvoda namenjene tretiranju svakog tipa kose ili vrlo usko definisanih problema. Takođe, određeni Kerastase proizvodi, a naročito maske i serumi namenjeni farbanoj i hemijski tretiranoj kosi se mogu pronaći u radnjama koje se bave prodajom isključivo frizerske opreme i pomagala. Iako ih možda nema u svakom gradu, većina ovih prodavnica nudi svojim kupcima i mogućnost online naručivanja proizvoda koje imaju u ponudi. S obzirom da je Kérastase ekskluzivni brend i da se retko može pronaći „na stanju“ u srpskim drogerijama, često specijalizovani distributeri funkcionišu tako što u svojoj ponudi imaju one Kérastase proizvode koje klijenti posebno naručuju. Samim tim, dame mogu naručiti upravo ono što im je potrebno i distributeri će to nabaviti samo za njih.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *