Kako odabrati idealne cipele za svaku poslovnu priliku?

Pravila oblačenja postoje u svakom ozbiljnijem kolektivu, gde je profesionalnost na prvom mestu. Koji god poziv da ste izabrali, pomoću odeće i obuće koju nosite, predstavljate sebe i direktno ste ogledalo kompanije u kojoj radite. Zato je ostavljanje prvog utiska bitno, naročito ukoliko radite u multinacionalnim kompanijama i na nekom od vodećih pozicija. 

Prilikom biranja poslovnog izgleda, prva asocijacija je na odeći, koja bi trebalo da bude elegantna, ali i prilagođena vašim godinama i stilu koji vas karakteriše. 

Međutim, osim odeće, obuća takođe igra veliku ulogu u ostavljanju dobrog dojma, pa prilikom izbora svoje garderobe, birajte cipele koje se slažu uz kombinaciju koju nosite, ali i vaš karakter. Pitanje koje se postavlja je koji model obuće je najprikladniji za poslovne prilike? Odgovor bi trebalo potražiti u renomiranim prodavnicama poznatih inostranih brendova, kakav je Fratelli e Amici.  

Koje osobine karakterišu kvalitet cipela Fratelli e Amici?

Cipele brenda Fratelli e Amici karakteriše poseban kvalitet koji je uočljiv i autentičan. Za poslovne prilike, cipele upravo takve i treba da budu – jedinstvene, upečatljive, elegantne i moderne, a pritom i udobne i u skladu sa vašim načinom oblačenja. Velika raznovrsnost modela Fratelli e Amici upravo poseduju sve te osobine, a kada jednom vaša stopala osete savršenstvo, teško ćete se vraćati na svoje stare izbore cipela. 

Obuća Fratelli e Amici poseduje različite modele poznatih stranih marki, koje se sa lakoćom uklapaju u svaku poslovnu kombinaciju. Prilikom odabira garderobe za posao, obratite pažnju koji model cipela ide uz nju. Ukoliko na poslu dugo stojite, vaš akcenat bi trebalo da bude na udobnosti. Fratelli e Amici nudi širok asortiman udobne obuće kao što su baletanke, sandale, espadrile, salonke, gležnjače, čizme, koje karakteriše izraziti kvalitet materijala od kojih su napravljene. Osim udobnosti i kvaliteta, modeli Fratelli e Amici poseduju i atraktivnost i elegantnost, što ih čini idealnom obućom za posao. Njihovo lako kombinovanje sa različitim poslovnim izgledom, upotpuniće kompletni utisak ozbiljne osobe koja vodi računa o sebi i koja se profesionalno postavlja prema poslu i kompaniji koju predstavlja.

Koje boje i dezeni obuće su prikladni za posao?

Ukoliko radite kancelarijski posao, drečave boje nisu odgovarajuće, jer možete delovati previše napadno. Međutim, za razliku od njih, obuća svedenih boja, kao što je crna, bež ili puderasto roze, sasvim se uklapa u svaku kombinaciju i učiniće vaš stil elegantnijim. 

Ukoliko se bavite kreativnijim poslom, dozvoljeno vam je da budete inovativni u predstavljanju svoje ličnosti, ukoliko se to uklapa u kodeks oblačenja mesta gde radite. Obuća crvenih nijansi i drugih jarkih boja će sigurno ostaviti jak utisak, samo pazite da ne preterate. Celokupni izgled možete upotpuniti i zanimljivom torbicom, u boji istom ili sličnom kao i vaša obuća. 

Uz pomoć različitih boja i modela cipela, možete promeniti i poboljšati svoje držanje. Tako salonke na štiklu neutralnih boja, kao što je bež, vizuelno produžuju vaše noge i čine vas mršavijim. 

Kodeks nošenja obuće kod muškaraca – elegantno i moderno

Kao i kod žena, ni muškarci nisu izuzeti posebnog kodeksa oblačenja. Za poslovne prilike, birajte kvalitetne komade, kao što su lakovane kožne cipele. U njima ćete izgledati elegantno i ostaviti pozitivni utisak u kolektivu. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *