Kako da žensku kožnu jaknu nosite na 4 inspirativna načina?

Gotovo da ne postoji žena koja nema bar neki oblik ženske kožne jakne u ormaru. Dakle, svaka ima neki svoj omiljeni model i voli da ga fura u istim ili različitim kombinacijama. Obično se mnoge žene i devojke plaše da ekspiremntišu sa kožnim jaknama, pa zato mnoge stvari izbegavaju i krajnje se oblače jednostavno, zato što misle da je ženska kožna jakna previše opuštena i previše sportska, da im ne bi išla uz neku malo elegantniju kombinaciju. Međutim, to naravno nije tačno, mi za vas imamo nekoliko predloga kako možete da nosite žensku kožnu jaknu, a na vama je da samo malo probijete led i da počnete drugačije da razmišljate:

Kožna jakna na duge crne ili šarene suknje ili haljine

Duge šarene haljine jesu predviđene za leto i za lepše vreme i retko da ćete videti nekoga da u toku zime stalno nosi duge šarene haljine. Međtuim, treba iskoristiti period između leta i jeseni, dakle onaj period kada možete da nosite i suknju, ali kada vam je u nekim trenucima potrebna i jakna. Zato je ova kombinacija savršenstvo, jer nju i ne možete dugo da nosite, s obzirom da se vreme menja iz dana u dan, postaje sve hladnije, tako da imate samo malo vremena da isprobate ovu kombinaciju. Dakle, slobodno se opustite, i probajte da nosite kožnu jaknu na neku vašu cvetnu suknju ili cvetnu haljinu, oduševićete se.

Kožna jakna na duboke suknje

Ovo je već ozbiljnija priča i definitivno ne može svaka devojka ovo da iznese na pravi način. Ovde dolazi do izražaja senzualnost jedne žene, na kojoj je sve prikriveno, ali je to učinjeno na način da ističe sve ono dobro kod svake žene. Dakle, to je taj malo poslovniji stil, ali poslovno izazovni stil, u kojem ćete vi prvenstveno dobro da se osećate, a primetićete i kako zračite, a to će primeiti i ljudi oko vas. Ne govorimo naravno o nikakvom vulgarnom stilu, već govorimo o tome da uska duboka suknja može nekada da izgleda i provokativno, ali kada obučete žensku kožnu jaknu, to će sasvim opustiti vaš stil i tu kombinaciju, tako da ćete automatski izgledati drugačije.

Kožna jakna na kratke haljine

Da li biste ovo probali? Kratka lepršava haljinica i kožna jakna preko, a ispod naravno i neka upečatljiva ogrlica ili neke simatične minđuše. Ovo je isto na granici između sasvim kul stila i seksi stila. To drugima izgleda da vi niste mnogo pažnje obratili na vaš stajlig, ali da ste uboli premiju, jer je to ono što privlači pažnju, a pritom ne mislimo na vaše gole noge, već na kobinaciju koja jednostavno deluje „skupo“.

Kožna jakna i kožne pantalone

Ova kominacija je rizična za one koji nikada do sada nisu nosili kožne pantalone na primer. Ova kombinacija može da izgleda spektakularo, posebno ako su kožne pantalone za nijansu svetlije od ženske kožne jakne ili bar za nekoliko nijansi svetlije. Međutim, ova kombinacija može da izgleda i jako ružno, neprivlačno, ukoliko ukombinujete pogrešno, ali i ukoliko se vi ne osećate dobro u tome, jer će to onda odmah da se primeti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *