Kako da se dobro provedete i kada Novu godinu provodite kod kuće?

Neko najviše voli da Novu godinu provede kod kuće. Doček Nove godine ne mora samo da podrazumeva lud provod, ne mora da podrazumeva kafane, restorane, klubove, kafiće, trgove, kućne žurke, neke žurke na otvorenom ili neka putovanja. Dakle, doček Nove godine može da bude isto tako lep iako ostajete kod kuće.

Ukoliko vam nešto znači doček Nove godine, onda ćete se potruditi da i vama bude lepo i da se jednostavno lepo provedete.

Zašto je bitno da slavimo Nove godine? Zato što tada na neki način završavamo jednu etapu našeg života, zato što ulazimo u nove izazove, zato što tada možete da se podsetimo koliko smo vredni i uspešni bili u toku prošle godine i da se nadamo da će nam nova godina doneti mnogo lepših stvari.

Dakle, bez obzira što će Beograd za doček Nove 2019. godine biti vaša destinacija, pa i vaš dom, ne treba da očajavate, već da slavite jer je bitan povod, a ne destinacija.

Okupite sve ljude koje volite

Najbolje je da taj doček Nove godine koji provodite kod kuće provedete sa porodicom ili prijateljima. Dakle, svi oni koji ne znaju gde će i  kojima ne smete da Novu godinu dočekaju sa vama u stanu, treba tu i da budu. Jednostavno, treba da okupite sve one koje volite i čije društvo vam i te kako prija. Onda će sve to dobiti sasvim jednu drugu dimenziju i već će taj vaš doček Nove godine da bude mnogo posebniji od nekog drugog dočeka. Važno je da vlada dobra energija, da se međusobno poznajete jako dobro, da se razumete, da se smejete, zbijate šale i slično. Odmah će to veče biti posebno, jer provoditi vreme sa ljudima koje volite je lek za sve ljude. Tako da taj doček može da vam bude uvertira za još lepšu godinu, koja vam tek predstoji.

Osmislite tematsko veče

Kako doček Nove godine ne bi bio kao bilo koji drugi skup prijatelja u vašoj kući, onda treba da uvedete neke novine. Osmislite tematsko veče. Može to da bude i neka vrsta maskenbala. Zbog čega je to važno? Zbog toga što ćete tako stvoriti euforiju, onu najpozitivniju energiju, koja će vas „nositi“ kroz to veče, koja će vas oraspoložiti, ali ne samo vas, već i vašu porodicu ili prijatelje. Njima ćete dati zadatak, pa tako i u tom smislu to neće biti običan doček Nove godine, već će biti poseban i to veče ćete i te kako pamtiti.

Napravite ukusna i neobična jela

Pica, ćevapi i pečenje se podrazumevaju kada je Nova Godina, ali vi jednostavno možete da izaberete i nešto drugo. Dakle, možete da osmislite nešto drugo za jelo, nešto malo drugačije i nešto malo neobično. Isto tako i za piće. Kupite neki šampanjac, koji do sada niste pili, kupite vino od kupine na primer ili napravite neki koktel, to bar nije teško, potrebno je samo da unapred kupite neke sastojke. I kada sve stvari ovako postavite, onda dolazimo u situaciju da će se doček Nove godine i te kako razlikovati od bilo koje druge večeri, zato što obično ne pijete koktele kada vam prijatelji dolaze. Zapravo je jako važno da se ne nervirate i da budete maksimalno opušteni i onda će i taj vaš doček Nove godine da bude zaista poseban.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *