Dostava hrane kao najlakši put do trpeze

Ukoliko nemate dovoljno slobodnog vremena za pripremanje svežih obroka, odličan savet sledi prema dostavi hrane. U ponudi su obično sveža kuvana jela ili peciva od testa. Pojedini objekti funkcionišu isključivo po principu kućne dostave, naročito u vreme pandemija ili ograničenog okupljanja na javnim mestima. Sve firme koje nude kućnu dostavu ili dostavu za firme, nude jedinstveni meni sa ukusnom ponudom klasičnih jela i specijaliteta. Najčešće se naručuje testenina u raznovrsnim sosevima uz slatka i slana peciva. Kuvana jela su odličan izbor za ručak u firmama koje nemaju u ponudi sopstveni topli obrok.

Ketering za firme u meniju poseduje gramažu obroka

Najčešći slučaj kod naručivanja kuvanih jela je određivanje željene porcije. Obično nema jasne slike koliko je obrok obiman i količinski dovoljan da zasiti. Na osnovu navedenog, brojne kompanije za svoje zaposlene imaju određene preporuke za sveže naručene obroke. Ketering za firme obično pored cena obroka, poseduje i gramažu porcije. Profesionalan tim zaposlenih u keteringu za firme, obezbediće sasvim dovoljno kuvanog jela kako bi obrok bio taman. U ponudi je vegeterijanski meni sa preukusnim obrocima povrća i slatkog voća. Veoma često se dešava da jela po ukusu vegeterijanaca budu podjednako ukusna i kalorična kao kod osoba koje konzumiraju meso.

U keteringu je neophodan timski rad, gde se hrana može pripremati pod nadzorom nutricionista, radi uspostavljanja uravnoteženog odnosa i balansa vitamina. Firme koje posluju kao dostavljači hrane odnosno ketering, moraju ispoštovati period posnih dana, gde u skladu sa kalendarom pripremaju hranu na ulju ili vodi. U ponudi su obično klasična posna jela, među kojima povrće i soja zajedno imaju dobru sinergiju. BNB Ketering za firme u svojoj ponudi ima obrok salate koje su odličan zdrav obrok.

Zaposlenima se obično nude navedene usluge dostave hrane radi poboljšanja radnih uslova, koncentracije, produktivnosti i zdravlja. Zaposleni u ovom slučaju nemaju obavezu o prethodnom pripremanju hrane i dodatnoj kupovini. Hrana dostavljena keteringom je hermetički zatvorena i potpuno zaštićena tokom transporta. Dostavljena hrana je uvek sveža i kvalitetna sa upotrebljenim hranljivim sastojcima. Još jedna prednost navedenog procesa dostave hrane čini uvek topli obrok. Za potrebe firme, ketering uglavnom jednom nedeljno pravi jelovnik sa dodatnim porcijama i novinama. U ponudi je izbor više vrsta glavnih jela, salata i dezerta. Dezert je obično sezonsko voće ili osvežavajući kolač.

Upotreba keteringa za svečana slavlja

Na svečanim slavljima se obično okuplja porodica sa brojnim prijateljima koje želimo posebno ugostiti. Među godišnjim okupljanjima veliki značaj imaju slave, gde se za trpezom okuplja najbliža rodbina, kumovi i prijatelji. Odličan povod za naručivanje keteringa imaju i rođendani, naročito van kućnih uslova u igraonicama i na otvorenom. Klasična trpeza koja se priprema kod kuće zahteva predjelo, čorbu i glavno jelo. Predjelo uglavnom čine suhomesnati proizvodi sa salatama.

Glavno jelo je pečenje, roštilj ili riba. Ukoliko je izbor za ovakav tip slavlja ketering, nema sumnje da pojava klasičnog bude izostavljena. Ponuda koju ketering pruža je u osnovi raznovrsna, sa nesvakidašnjom dekoracijom. Najlepša je voćna dekoracija koja često može zameniti upotrebu torti i kolača. Voće se obično služi u letnjem periodu, kada osveženje ima presudan značaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *