Novotarije u video nadzoru: Avigilon termalna kamera

Predstavljamo kameru koja kombinuje dve tehnologije – video-analitiku sa samo-učenjem i termalne slike omogućavajući tako tačnu detekciju pokreta u širokom okruženju.

Kompanija Avigilon Corporation („Avigilon„) jedna je od vodećih svestkih kompanija u oblasti pružanja bezbednosnih usluga.

Na međunarodnoj konferenciji IFSEC 2017 najavila je novu liniju termalnih kamera Avigilon H4.

Termalna kamera Avigilon H4 omogućava savršenu detekciju objekata i osoba kombinacijom termalne slike i patenta koji je došao iz iste firme, a zove se video-analiza sa samo-učenjem. Funkcioniše van vidljivog dela spektra, H4 termalna kamera dizajnirana je da otkrije kretanja ljudi i vozila čak i u područjima veoma slabe vidljivosti, tamo gde osvetljenja skoro i nema ili u apsolutnom mraku i delimično kamufliranim objektima.

Kroz Avigilon video analizu samo-učenja operateri primaju obaveštenje o otkrivenoj aktivnosti na koju bi možda trebalo obratiti pažnju i detaljnije je ispitati. Na ovaj način tehnologija pomaže osoblju u odluci kad je potrebno rešiti neku situaciju.

 

Video: Termička kamera H4 kombinuje video analitiku sa samo-učenjem i termalnom slikom kojom precizno otkriva dešavanja u širokom rasponu okruženja, pri čemu je detekcija maksimizovana kažu sa portala za videonadzor.net.

Sa našim patentom, video analitikom uz pomoć samo-učenja, generacija termalnih kamera H4 dizajnirana je sa jednim ciljem: da pomogne našim korisnicima u otkrivanju, proveravanju i delovanju u situacijama na mestima gde je teško detektovati događaje, gde su loši uslovi za posmatranje i otkrivanje pokreta „, rekao je Mahesh Saptharishi, tehnološki direktor kompanije Avigilon. „Nastavljamo da proširujemo liniju naših proizvoda pomoću tehnologije termalnih slika i tako uvećavamo mogućnosti dostupnih rešenja Avigilona, a sve u cilju zadovoljenja potreba naših partnera i korisnika.“

Ova kamerica pripada Bullet kamerama, dizajnirana je tako da se može montirati u spoljašnjem okruženju, na otvorenom i pogodna je za širok raspon primena – može se postaviti kako ne mestima teško dostupnim, tzv. krtičnim mestima (zgrade, raskrsnice, stadioni), tako i u poslovima vezanim za transport, puteve ili u javnim institucijama. Očekuje se da će H4 termalne kamera biti u prodaji od oktobra 2017. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *